Lego 討論區(14) Bricktober 買咩好

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

有無入埋其他嘢換埋蘿蔔屋過復活節

Looney Tunes
Lcs有?
未出,LCS會有得抽,如果想直接要成套就要去其他地方買,或者到時睇其他人嘅開箱片睇下佢一盒點分佈嚟睇有無機會盲買到一套
而家邊有得摸 , 而家轉細盒12 隻應該都係一盒3 套, 最便都係成套買, 逐隻抽齊一套實貴

9 月出marvel 人仔set
無space jam造型好失望
難得暑假上space jam2 都唔出?即係以後都唔洗出
睇返原來細盒係2排,本身係想話如果係3排佢好似Vidiyo咁一排係一Set咪可以盲買,不過買成套點都係出面成Set買平㗎啦

好期待,12月仲有Marvel Advent Calendar
我都係,對佢哋嘅兒時回憶最大就係Space Jam,就咁出買嘅意欲減咗

唯有自己幫佢哋換球衣
無啦我應該唔會買依套人仔,今年lego大把靚野出,HP系列都買到破產
人仔係disney+ 劇集 做主題
新手一枚對71040 The Disney Castle 有興趣
想問會唔會好多貼紙位?同埋宜家買算唔算要食炒價?
出左咁耐炒條撚咩
你有位放咪做三盒會

淨講大街系列, 1 年出1 款, 你屋企要幾多位先放到
第一棟樓係買百貨公司到而家仲未砌
有愛俾得起錢實有
講真你而家見有幾多間係通心粉, 你係玩咪即場開佢盒
想入坑 有冇巴打推薦邊到買比較平
睇頭POST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞