Lego 討論區(14) Bricktober 買咩好

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有冇巴打出咗去現時點睇新貨價錢
80106 80107賣緊幾錢
斗城8 折 447.5 + 679 .5
Lego store 賣緊幾多錢
你將上面個價除返0. 8
頭先買咗80107
有無powered up app 教學

買左42124 control + app太垃圾

powered up app唔識用,map唔到舊電
棵樹幾靚
轉左都係差唔多, 係個OUTPUT 唔夠, 要用副廠出個D先OK
買左cada磨打改部42124 , 整死人

頭改servo , 尾改L size , 但仲未整好
Technic啲跑車係唔係冇跟同一個scale咁出? 對部bugatti同senna有興趣但係個size差成倍雖然價錢都差成條街
technic 可唔可以改裝遙控跑車?
可以, 但成本唔便同埋無速度感, 可以起youtube search 你想要既型號加個"rc "
唔同line 咁 好似高達hg mg pg 咁
除咗睇價錢可以點分?
我都想知 , btw買左senna gtr先 , 3百幾都ok

要改識郁都有d難度 , 比較細
無, 睇件數睇價錢黎分

佢自己官方都無咁分法, 啲編號都無特別分
senna 試下 88012電盒加 2件 88013 L磨打 , 仲貴過部車
你指改做rc定嗰4個6係唔郁得
改rc
Bugatti= pg ferrari=mg senna=hg?
應該唔會改 最多加燈 現時點有間加燈幾正 本身個車架望落好好j 唔想浪費咗佢
以前想買911gt3rs 啱啱上c記睇要4k... cls
買住42096 rsr先囉 , 999蚊
呢部堅抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞