Lego 討論區(14) Bricktober 買咩好

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔好玩啦,唔開袋無可能每件都check。
我會去大個幾間or買過正常既舖,簡單check盒有無開過。
如果ins point 買新出既款,假既機會好低,如果你想買出左好耐or熱炒款就自己要小心
我Fun house買過,正常無事,如果你外國搵到門路會更加平,不過運費又係另一樣嘢,而家lego個價全世界都check到,好似股票咁
買左邊盒?分享下
香港係最便買lego 架啦, 你遇著外國年尾減價個啲無得講啦
恭喜恭喜入坑
knightbus 抵玩, 買埋啦
其實hp 真係要儲晒成set
玩得great hall 就要買晒成set
今年仲有10盒會出,點跟
想買就要快手,火車同great hall都係2018年出,停產機會較高
頭post 有電話打去叫佢補返俾你
有四盒係金人仔個啲, 不過照跟,

入左先算, 唔想食炒
寄返俾你
所有HP系列都搶手,不過依盒新出一定會restock,如果唔心急,可以等靚價先入
如果無咁多貼紙就真係perfect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞