[SAOP制作決定]星戰神域 Alicization War of Underworld (11)

489 回覆
17 Like 3 Dislike
做完動畫冇入嚟一排竟然仲有新po
正版既話bookwalker,d書算齊都幾平
不過唯一缺點係唔可以app內買書,要web版買完係app到開
咁都唔好手拎住條光纖啦 大佬呀
做完動畫之後又屌咗一個po
咁佢拎住光纖姐
垂死掙扎都得架,人地可能睇左胡師傅,聽佢講比d掙扎
去誠品買書睇
一次過睇晒十幾集
Alice未到神壇就落地叫兩條龍返屋企
個壇九樓咁高佢本身係諗住點上去
心念預測未來知道公廁娜會嚟整樓梯比佢?
Btw, 點解前集個iron man係核子反應堆到瓜左
但最後一集跌左落海底?
小說有解釋
岩岩比hottoy d人拎左去起模,起完模咪扔落海
問就係心念
答就係小說有講
re0係放緊牌未開牌 唔好攞黎同套垃圾比
最後上宇宙係咩事
以為返UW幫呀妹解凍
點知無啦啦有兩架飛機飛出黎打怪獸都有嘅...
係咪我MISS左D咩劇情
Re0將要放既糖放晒 要出既牌放好
Sao 將要放既糖cut 晒 要山既牌cut咗
都算啦仲要放啲屎出嚟
無 過咗200年發展超過你想像
真係完得好核突
唔係單講個劇本收尾 而係個重要 監督好撚柒廢

今集完全睇得出個監督冇料

如果要扮係大製作咁kirito will return end
應該要留白
例如 係封信個ip 位完
咁會感覺好好多
宜家感覺不倫不類
扮又扮唔到大作end
懸疑end又做唔到
一個篇章完滿結束慨嘆end 亦做唔到
呢個唔係劇本問題 係監督問題

小說係abcdef既格式完
唔等於動畫都要去到f先完
你可以早啲完架嘛
連 盾勇呢啲異世界 都識改左既ending黎完
[url]http://52.68.96.58/[/url]

又幾有心思

終於完
都多謝佢帶比我呢兩年既歡樂
個個星期就係睇佢可以有幾戇鳩
到最後都冇令我失望
期待下一篇可以更加戇鳩
kirito will return
ON9
Alice will return就話吸引姐
仲有佢新番係做SAOP套野又叫SAO
唔係應該SAO will reutrn咩

佢寫kirito will return D人唔知以為新一季接住落
動畫已經做得7
點知原來連文字表達都唔識
仲有admin 果時logout左㗎?
呢本書有兩個收尾好既地方

第一個出IP嗰陣

第二個 打完怪傾完計 登出嗰陣

佢依家停係嗰度都唔知咩撚野位
睇動畫唔清唔楚 仲以為兩條友合左體添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞