[SAOP制作決定]星戰神域 Alicization War of Underworld (11)

489 回覆
17 Like 3 Dislike
第一季隻SAO 燒腦 係微波爐 煲熟你個腦個隻喎
唔係 '他媽屎' 個隻
我想佢係呢個行頭立唔到足。可以點做?
我驚一日有佢既存在其他幾好既作品都會比佢玩撚完
progressive做動畫不得了
睇SAO第1-2季果時已經覺得艾恩葛朗特咁屈機既SETTING得13集咁飛住黎做好可惜
而家有得睇逐層打上去,超正!!!
見到佢話underworld嘅軍隊縮減緊規模 但係機士嘅訓練依然keep住咁嚴格 我就諗到呢樣會唔會其實就係星王提出嘅戰鬥
星王之所以研究機龍唔係為咗開發宇宙 而係為咗訓練可以駕駛戰機嘅underworld人 等佢哋可以喺現實世界渣戰機保護underworld 喺有軍隊嘅情況下undrrworld甚至可以獨立成國
會唔會知性間戰爭打嘅唔只係虛擬世界嘅戰爭 仲有現實嘅戰爭
留名等睇川原寫完刀劍之後俾我鳩噏講中
想問下有200年記憶個個copy kirito去左邊?
同埋最後影住部機再影住kirito打開道門個度代表咩
我諗係廢材學自己加上去 讕係型
開門小說都有 因為個時uw完咗 冇人知仲有冇繼續
川原就同你講有繼續 不過個時未諗到寫乜
但坐底有一萬刀劍廚買bd
咁之前比嘉君複製個個kirito有冇講係邊
然後川原就見到 食雞 (應該係) 之後加 Minecraft
咁就可以吹一個故事
去到現實打仗開戰機應該唔關桐狗亞絲娜事
200年記憶嗰個星王桐人咪畀比嘉變咗做cube囉,睇返上集
但現實桐人入返去唔係應該會見到佢架咩
抽走左出黎仲點會係入面
個人認為有個200年記憶先係真桐人
咁就唔講 好可惜
電子書係方便我po上黎,我係睇實體書
人地唔係叫Eugeo
23卷
hunter搵定個孫燒比你添啦,30幾歲仲睇刀劍有咩問題喎
如果搵伊藤重啟UW就好
咪係LightCube到囉,比嘉複製左落去嘛
200年記憶只係多左大戰後uw生活記憶200年
同現實冇分別
分別係成長既環境對之後人格成長
睇上一集d語氣唔同哂好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞