[SAOP制作決定]星戰神域 Alicization War of Underworld (11)

489 回覆
17 Like 3 Dislike
伊藤做得好
progressive 姐係回帶做番sao時期d故事
仲以為underworld果part會做多集講番200年後世界桐人做左星王果d多少少
UR篇新角
1.原SAO封測玩家兼情報商,21卷本篇正式登場
鼠之阿爾戈

2.神邑樒-新轉學生

神邑係sao為新興的ICT企業,賣多用途設備Augma,亞絲娜老豆公司新對手
咁岩加速世界又有神邑,公司為STL研究機構
又咁岩黑雪姬親生老母舊姓為神邑
又咁岩轉學前的學校和亞絲娜為同一間
港區私立エテルナ女子學院
又咁岩佢讀書既地方為加速世界既白王大本營

叫佢做疑似黑雪姬老母啦
原動畫導演伊藤智彥推薦接替其成為刀劍神域第三季《刀劍神域 Alicization》的導演。
uw篇咁就完咗?
佢哋返去做咩?觀光?
好想屌佢老母 (真
補充
結衣在Unital Ring強制成為玩家之一,夢想係成為狂暴補師
唔知伊藤睇完依季 會唔會嬲鳩呢?
咁佢呢季會唔會見到星王桐人
會好撚開心 個時做第一季尾同第二季 做到比人狂屌
後尾一個劇場版反cup 仲唔洗做uw比人屌 個個懷念佢 嬲乜鳩
講嬲aniplex堆人應該先係最嬲個批

最後
21卷一開始時,有兩個大仆街係網絡世界一邊吹水一邊食花生睇好戲

神聖劍:和相比我【私】大出不知多少歲的你【君】這樣子對話,不論經歷了多少次還是會覺​​得不可思議呢。

星王:對於現在的你【あんた】來說,好像已經沒有時間這個概念了吧?只要硬件資源允許,你應該可以無限提升思維的密度吧。

神聖劍:雖然理論上是這樣,但實際可沒那麼簡單。如今國內的超級計算機基本都在《她》的監控下吧。

星王:原來如此,真是諷刺啊。畢竟你居然會被自己隨手製作後又遺棄掉的程序威脅到了腳下呢。

神聖劍:不,對我來說反而相當愉悅啊。小小的種子在網絡的一角生根發芽,開枝散葉……光是-想像一下未來,就覺得原本應該和物理身體一起消失不見的感情正在復活了。

星王:縱使沒有了軀殼,你這浪漫主義的想法還是一點都沒變啊。那麼……你託付給我,不,應該是《他》的另一個種子,其生根發芽產生的無數世界,你又打算對它們怎麼做呢?只是滿足於繼續觀察嗎?

神聖劍:《連接體【Nexus】》的未來,就交給世界本身的意志,以及其中的居民們來選擇吧。是單純無秩序地擴大,總有一天枯萎死去呢……或是前進到下一個階段,也就是《統一【Unification】》呢。這一點我也不知道。

星王:統一嗎。恐怕連這一點也……不,之後的內容不想留在日誌裡了。接下來一段時間裡,我也像你一樣,關注之後的發展吧。
咁可以遠距離偵測下先㗎嘛,望遠鏡又好無人機又好
1號仔就係saop亞絲娜沖完涼嗰條友?(from上個post嘅圖)
分分鐘伊藤係畀人(小野學)逼走嘅,見到咁好撚心涼
唔知邊度睇好似話伊藤講過要6x集先做得好uw
堆producer唔肯 搵小野學話四季就做得完
所以伊藤都真係有機會比人逼走 如果唔係劇場版做得咁好點會唔做埋落去
呢幾年佢都好似冇咩野撈
點解伊藤唔做
SAO 很有趣!!!
1個有做既話要60幾集
1個廢既40幾集都拖到仆街
高低立見
會好撚開心 個時做第一季尾同第二季 做到比人狂屌
後尾一個劇場版反cup 仲唔洗做uw比人屌 個個懷念佢 嬲乜鳩
講嬲aniplex堆人應該先係最嬲個批
分分鐘伊藤係畀人(小野學)逼走嘅,見到咁好撚心涼
唔知邊度睇好似話伊藤講過要6x集先做得好uw
堆producer唔肯 搵小野學話四季就做得完
所以伊藤都真係有機會比人逼走 如果唔係劇場版做得咁好點會唔做埋落去
呢幾年佢都好似冇咩野撈
1個有做既話要60幾集
1個廢既40幾集都拖到仆街
高低立見
我都覺得起碼要多幾集描寫深入d先完整
無啦啦MIX晒D GAME?
定係D人OPTIONAL 簡可以入去玩?
紫色highlight係飛左個d劇情
留名
係MIX晒D 用the seed開發D GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞