[SAOP制作決定]星戰神域 Alicization War of Underworld (11)

489 回覆
17 Like 3 Dislike
無 比支那網買斷晒
我已經出曬小說出黎有咩係冇出
伊藤又咪係A1關咩事呀
重貼一次今集小說
紫色highlight係動畫cut左,已盡力去睇
睇完動畫唔明唔該你睇左小說先,睇左都唔明先再問
D垃圾fans想要的剩係官配同BL
之後官方咪可以狂賣figure賺錢
Ugo: hi, 我又出黎啦
佢話桐人會番黎係咪有笫4季
根據茅場同星王既對話
估計係THE SEED進化發芽後,自我進行的擴大統一化
巴打用緊咩apps 睇書?好似幾好用
刀劍咁收得又咁賣得點會停
去到60歲仲睇緊刀劍
屌你3個 setting全部為銅人而設既
去到死都未有Hunter結局啦,60歲睇刀劍好少事喳

這就是攻略組
現實夠唔會有部高達可以將大石頭推返宇宙啦,唔通地球又真係有地球聯邦軍咩
做人幻想下咪幾好,下下都講現實不如努力比心機搵多幾個錢,冇謂徙時間睇呢d啦
睇小說你會開心d,代入感大d
我追緊saop小說 等緊佢本7
正篇比動畫搞到冇咩心機追
我今年最大心願可以2022年帶住NervGear玩SAO
stay cool
今季做咩咁垃圾睇完都唔知睇左D咩
點解2大boss自己由第度轉入黎個acc可以仲勁過晒本身d神acc仲出一堆唔知咩野通靈術已經直程懶得解釋哥D係咩招黎
D紅色士兵比個poh嗌幾嗌就控制到 咁易既話又唔見佢嗌下騎士哥邊D士兵控制佢地

而最初係度好辛苦勸D ALO既人轉ACC入黎幫手打 咁最後哥D人既acc究竟有無事?提都無提返過當人CONDOM

同埋究竟桐人同埋亞絲娜係入面過左200年 咁其實最後係現實係訓左幾耐?20分鐘定咩咁短時間之內ALICE個黑科技機械人肉身係邊度爆出黎
問就係心念
答就係小說有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞