[SAOP制作決定]星戰神域 Alicization War of Underworld (11)

489 回覆
17 Like 3 Dislike
就咁睇 會唔會夾返個時 2022年播

你知好多動畫好鐘意揀返個D 周年/事件發生位 有EVENT
不過 宜家宣佈得都係年半後既事姐
2022先有得睇 好似又好正常
如果係都幾正嘅 咁岩又都算近
動畫版好似係無啦啦彈出黎咁
明明之前有鋪排

仲有 入學試個場又cut鳩埋
好似講到 剩係powerpoint 講桐人 係劈樹期間 教幾下 ugo就識哂咁
再加上2022係動畫播放10周年
真係有機會2022有得睇
小說真係唔同feel

呢個氣勢,仲唔係宇智波富岳?

這背影?馬沙會出黎嘛??

ALO愛麗絲

Eugeo轉生

兩位學妹既第7代子孫

最後個篇係序篇,之後接落邊個故事?
咁莓係邊個
Unital Ring,The Seed共同體 全部VRMMO遊戲突然發生強制轉換到求生遊戲上,玩家只要死左就永遠冇法登入當前既AC.所有玩家只會留下最熟練既裝備及裝束進入呢個環境,其餘所有野都變成1級。而遊戲當中係可以登出,但係虛擬體唔會消失,即係有機會受到攻擊而死亡
會唔會令到本身的遊戲無左先? 係的話,開發商重唔屌晒鬼?
動畫就應該會整SAOP
漫畫接落去係月之搖藍underworld外傳,桐人同阿絲娜係underwoeld入面其中一樣事件
現實時間線就係Unital Ring
幾時先有月之搖籃睇呀
小說好睇好多
師兄睇小說用咩app? 想J埋一份
小野學呢條友根本無料扮4條
人地伊藤feel到拿野既味 婉拒
佢就以為執到寶

應該係伊藤知道24定25集做唔晒呢一個篇幅
所以就唔想做 驚臭朵
小野學就話ok
而家出到黎大家有版你睇 9唔撚搭八
之前有個post 樓主重係度屌人怪9小野學
貓耳愛麗絲
ugo咁撚型嘅
上面有巴打話伊藤諗住用60集做成個uw,小野學用咗唔夠50集
即刻佢哋打完外星怪獸,同七代學妹食完飯就返去現實世界?
ugo轉生係邊一集出現?好型
50幾60歲都睇緊龍珠啦
其實sao燒腦係咪可以靠stl既功能修補返個腦
睇個款都係比人逼走 最好今季仆直
等睇佢地點收科
簡直垃圾 大雜燴黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞