[高達扭蛋/盒蛋討論區7] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SD etc...

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
ブルーフレーム フルウェポンをベースとし、主武装であるゲイボルグは大ボリュームで新規造形しました!
藍迷模, 得支磁軌砲係新
mse 3.0 z用料好靚
反而cafe 黑d用料
其實Nxedge Style 出下驚爆應該會幾好賣呀

雖然我都好鍾意FMP 但就算出都唔會大賣
D-STYLE出過無大賣
理論上勇者王, 天元突破, 紅蓮聖天八極嘅人氣更高
同埋NX係受咀咒嘅系列
可能產量太多每款平均都2年甚至以上先清得7788
出果個月同出之後一個月個價已經50-100咁跌
ARX-7, ARX-8, M9, Codarl, ERIGOR
我最近入完七魂龍神丸
再後追翻魔神系列同高達系列
其實nx條line幾好

fw同mse啲價比起上黎
nx真係好抵玩
我都係出到天元突破先後追
$200~300一隻算係咁
QC管得幾好 好少中獎sad貨
同類型商品又無乜
蘿蔔魂都係魔神英雄傳先會跟返出SD
其他成品部系列多數正比例
一係超合金製就貴好多

近幾年機人番其實偶有良作佳作
GRANBELM(滿月之戰)、騎士&魔法、NTR破刃之劍、銀河機攻隊、希德尼婭的騎士、A/Z(純計機設/第1季)、GRIDMAN(當洛克人咁出隻都好丫仲有咁多裝)、FMP(我已經廿二年架喇)...
以上出到一兩隻已經好感動
或者90年代機動警察、一堆勇者、機戰成村人
呢隻連槍?呢隻藍好似好睇D
本身仲諗住入2套通販hi nu
好彩訂前見到會出ex
仲諗住hws 同枝炮一齊上
同上面師兄一樣,好彩無入兩套通販
(留返遲d淘寶單買overflag算

不過呢次掠水技巧又勁左,改下色加碌炮,咁又可以賺多你百幾二百蚊
之前冇訂到,而家直接買呢套
好似話EX-S銷量幾好
K澤出咗個問卷如果魂限用通販模再加D裝備大家落唔落搭
普遍日本玩家都G持
但部ex s啲件
拎上手質素好過通販部s既件
咁佢好心出f90通番
港魂MSE
EX24: https://p-bandai.com/hk/item/N2551139001001
EX25: https://p-bandai.com/hk/item/N2551140001001
RC04 PB SET: https://p-bandai.com/hk/item/N2555893001001

我屌你01無訂日魂你就唔出
04訂咗就出
如果你地又有fw又mse又nx
會分故仔擺一齊
定分product line擺
有啲好似wing 00都仲有mb/gff/mr
Forte #11 #12 個台座其實點用
有無巴打示範
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞