[高達扭蛋/盒蛋討論區7] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SD etc...

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
影張全家幅黎睇睇
我執下
有無巴打見倒mse17有盒裝賣?
另外搵緊mse 04個吉盒有無人有
mse 16 盒裝,打錯
全新定已開?
已開
想快快手放左佢

Ak全部係EX
齊ak ex?
有百式米加粒子炮
殺帝那(修復ver
同雙獨角
新型扭蛋機
睇黎MSE同FORTE遲早加價
越黎越難玩量產

https://gashapon.jp/premiumgashapon/
https://hobby.dengeki.com/news/1160922/
2500 yen
加價可以

不過咪撚偷膠
痴撚線2500yen
有冇一跳跳咁多 bamdie 有冇咁缺水
2500 yen 仲要抽 係咪專搵d 課金戰士同大陸人錢
2500yen畀香港代理食價10算咪要250蚊一粒扭蛋?
智鳩障,MG價嚟喎
2500yen抽到重覆係咪會喊出嚟?

暫時第一彈p蛋係800yen嘅鬼滅
但我想話煩似呢種質素嘅扭蛋figure
以前家庭教師大把,都只係極其量20-25蚊
就算係彭格列一世呢d畀人炒起嘅都係80蚊
而家P蛋當代理10算嘅話
一嚟就已係炒價嘅價位
如果咁都炒起咗肯定貴到傻
屌你老母premium gashapon

偷完膠又加假
加大5mm 隻蛋 但加5倍價
會唔會太癲
bandai 傻L左,$250轉一隻蛋
隨時仲大過港囡對波
吉好值錢
咪百零蚊,一隻soul blue炒到4000買唔落手
似一番 d 細figure /普通盒蛋質素 最多大隻d 但800yen....
如果係香港10算蛋就$80 痴撚線
畀$80-$250出嚟
仲要抽,冒住重中嘅風險
其實50已經接近底線
p蛋嘅出現令到“扭蛋”呢個動作,呢個癮嘅代價創新高
遲吓肯定搞埋mse,咁賺錢嘅高達line一定會畀笨大擺入p蛋加價
電擊張圖有少少誤導
官網係話部機可以放500至2500円
我估FORTE好快升到500-600円
MSE升到800円
或者學FW# Plus開個MSE Plus 1000-2500円不等
其實EX-S、賽克艾恩同Wing已經係75mm蛋
多6%左右放到多D乜

係S Gundam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞