有咩雙打game啱同女朋友一齊玩?

180 回覆
18 Like 2 Dislike
Little big planet

成隻game 幾得意,好適合同女仔玩

完全唔知點雙打
又唔知點揀關卡
個UI亂到

完全唔知點雙打
又唔知點揀關卡
個UI亂到

我都覺得個UI有D亂
不過其實佢定位有D係唔想你睇太多字
打開機既人會好唔慣佢UI
但女朋友上手好快 我間唔中都要問佢點去其他關
Call of duty 乜唔係可以雙打既咩

喪屍mode only

Zombie 幾好玩呀,同女朋友打到去外星人果度,不過過唔倒

Zombie mode 點開雙打
㩒咩制都冇反應

自訂遊戲
resident evil revolution 2有得雙打
如果女友唔識打 你可以俾佢做副角色
佢死你都可以救返佢 主角色死先會end game
唔撚要no man's sky

LF2

Ps4喎

Tricky Towers 好正特別係同朋友一齊玩

係咪達哥之前玩個隻?好似俄羅斯方塊

點解同女玩硬係要推薦D咁低能既GAME....
而家都好多女仔玩BIO HAZARD, CALL OF DUTY果D

Biohazard!!
街霸

完全唔知點雙打
又唔知點揀關卡
個UI亂到

我都覺得個UI有D亂

搞左好耐都雙打唔到

完全唔知點雙打
又唔知點揀關卡
個UI亂到

我都覺得個UI有D亂

搞左好耐都雙打唔到

唔係就咁駁多個手掣就得架咩
無特別set過
resident evil revolution 2有得雙打
如果女友唔識打 你可以俾佢做副角色
佢死你都可以救返佢 主角色死先會end game

BIo 5, 6都有雙打
overcooked周圍都無貨 有無人知邊到有得買?

竟然無貨
我係深水埗黃金買全新

Btw你個名

你買幾錢?全新定二手?

我係灣仔188買左ps4全新 $180
同女朋友玩笑到傻左
Lovers in a dangerous spacerime
pewdiepie成日同佢條女打機,你咪睇下有咩啱玩
同女朋友一齊去買機 問佢有咩想玩啦
佢係到睇game 話想玩大富翁
Lovers in a dangerous spacerime

呢個會玩到嗌交

玩實物好過喇
利申ps4

Tricky Towers 幾好玩

邊到有得買?
仲有 deadnation, alienation, helldivers, 地球防衛軍, magicka

全部都有2p, 我同我男友都好鍾意玩
見荃灣有overcooked 但唔就腳
旺角邊到有?

玩實物好過喇

不如玩番叮噹大富翁算

玩實物好過喇

不如玩番叮噹大富翁算

咁電子版又方便d既
同埋佢可以一個手掣pass黎玩
不過依加都幾貴
overcooked周圍都無貨 有無人知邊到有得買?

竟然無貨
我係深水埗黃金買全新

Btw你個名

你買幾錢?全新定二手?

我係灣仔188買左ps4全新 $180
同女朋友玩笑到傻左

玩到後期就會屌哂口
快啦屌
其實單機game輪流玩都好玩
陪親男朋友打2k同火影都輸
明明佢已經讓得好出面
rocket league
唔知講咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞