有咩雙打game啱同女朋友一齊玩?

180 回覆
18 Like 2 Dislike
宜家少左好多雙人game 以前ps3時代都有好多 成日同女朋友一齊玩 宜家部ps4都未試過同女朋友玩
唔撚要no man's sky

LF2

Ps4喎

Tricky Towers 好正特別係同朋友一齊玩

係咪達哥之前玩個隻?好似俄羅斯方塊

係呀,不過千其唔好同女友玩呢類battle game, 佢係屌打佢,佢會現實中屌打返你。
玩返d合作game 好d, 好似lego 系列咁

LF2

Ps4喎

係呀,不過千其唔好同女友玩呢類battle game, 佢係game屌打佢,佢會現實中屌打返你。
宜家少左好多雙人game 以前ps3時代都有好多 成日同女朋友一齊玩 宜家部ps4都未試過同女朋友玩

你JOIN左PSN又會有喇
我成日都同我男友一齊玩

LF2

Ps4喎

係呀,不過千其唔好同女友玩呢類battle game, game屌打佢,佢會現實中屌打返你。

屌,sor, 係咁錯字
Switch多好多雙打game
閃亂神樂
beyond two sould 都可以玩下既
不過要用小小腦 係劇情同小小解迷game
一個控制靈魂
一個控制角色行路

btw overcook是常識吧 建議steam版 因為懶得搵邊到有實體碟買

lego點睇
其他都諗唔到 留名買雙人game
Minecraft
一定係little big planet
女仔實鍾意玩
女仔實鍾意玩

4個人玩好玩到癲

LF2

Ps4喎

點解同女玩硬係要推薦D咁低能既GAME....
而家都好多女仔玩BIO HAZARD, CALL OF DUTY果D

隻game一d都唔低能 難玩到爆
Dead or alive extreme

我諗住買呢個box set呀 諗住加多個手制同女朋友玩

依個set係咪無機㗎?
利申:絲 唔識 想買嚟送俾男朋友

依個set係咪無機㗎?

有機呀 5月1後有得買
Minecraft

依個set係咪無機㗎?

但部機得500g,唔追求要ps4 pro都幾抵屌

有你呢種女友真幸福
beyond two sould 都可以玩下既
不過要用小小腦 係劇情同小小解迷game
一個控制靈魂
一個控制角色行路

btw overcook是常識吧 建議steam版 因為懶得搵邊到有實體碟買

lego點睇
其他都諗唔到 留名買雙人game

Overcooked係實碟定psn買?
女仔實鍾意玩

Google左好似幾正

依個set係咪無機㗎?

但部機得500g,唔追求要ps4 pro都幾抵屌

有你呢種女友真幸福

係咪正常500g係唔夠玩? 買pro有無set 㗎
定出旺角啲買好?怕俾人水

佢恨咗好耐嘛
Portal 2
Don't starve together
女仔實鍾意玩

Google左好似幾正

little big planet, 跑酷GAME, 易玩, 得意
又平(百幾蚊) 買埋DLC, 可以玩20HR左右(手殘卡關撚)
好似可以自己砌關玩, BTW爆完主線就無玩

LF2

Ps4喎

點解同女玩硬係要推薦D咁低能既GAME....
而家都好多女仔玩BIO HAZARD, CALL OF DUTY果D

你拎手掣條女齋睇

條女拎手掣你齋睇
咩叫一齊玩呀?
鬼唔知有女仔會打機咩
Little big planet,女朋友玩到停唔倒

LF2

Ps4喎

想知上網買定有碟?google話一美金就買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞