有咩雙打game啱同女朋友一齊玩?

180 回覆
18 Like 2 Dislike
小小星球真心好玩
我同女朋友瘋狂玩
琴日爆左機 但係未買dlc
真心推介
(有時有sale $99)
緊係DOA啦
等佢明白佢係幾咁眇小
緊係DOA啦
等佢明白佢係幾咁眇小

玩得咸濕排球明顯係毒男
Btw上個禮拜教緊我表妹玩
Playerunknown's battlegrounds
唔撚要no man's sky

LF2

Ps4喎

Tricky Towers 好正特別係同朋友一齊玩

係咪達哥之前玩個隻?好似俄羅斯方塊

點解同女玩硬係要推薦D咁低能既GAME....
而家都好多女仔玩BIO HAZARD, CALL OF DUTY果D

夠薑叫你條女玩dark souls, bloodborne嗰啲

sorry
果個係我
我同男友呢排一齊玩緊outlast 2
佢玩一陣我玩一陣
點解唔可以一齊玩

利申 : 藍絲
overcooked 唔洗客氣

玩到燥
其實我覺得until dawn, heavy rain, beyond two soul呢類都ok
邊個拎手制都得, 大家一齊決定點做
last of us雖然係要控制, 但我覺得氣氛都幾好, 比個女仔玩, 佢真係玩唔掂先幫下佢過, 一齊睇劇情就好似睇戲咁

exactly

玩到燥

呢隻game要4個人都玩唔掂

玩到燥

比老鼠偷野好嬲
trickytower
屋企女性好鐘意玩

反而小小大星球佢話悶
留名學野
LM
街霸是常識吧 比女朋友屈機
我條女除左overcooked之外咩都話悶
所以岩岩買左overcooked比佢遲啲玩
FIFA

玩到燥

比老鼠偷野好嬲

冰地先仆街 撞人落街
Mario kart
街霸 就出新一集
唔撚要no man's sky

LF2

Ps4喎

Tricky Towers 好正特別係同朋友一齊玩

係咪達哥之前玩個隻?好似俄羅斯方塊

點解同女玩硬係要推薦D咁低能既GAME....
而家都好多女仔玩BIO HAZARD, CALL OF DUTY果D

隻game一d都唔低能 難玩到爆

又一小學雞
小小星球真心好玩
我同女朋友瘋狂玩
琴日爆左機 但係未買dlc
真心推介
(有時有sale $99)

乜原來 LBP 都有dlc
隻game真係唔錯 佢本身唔打機既都鍾意玩
不過有時女朋友死得太多... 要重玩
做愛

巴打邊度有得買? 難唔難揾?

巴打邊度有得買? 難唔難揾?

新碟深水埗有
二手post間唔中都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞