有咩雙打game啱同女朋友一齊玩?

180 回覆
18 Like 2 Dislike
點對點的摩擦
FIFA 順便教埋咩係越位

好辛苦教識左女朋友玩,佢終於贏倒最易個level
一定係little big planet
女仔實鍾意玩

4個人玩好玩到癲

鐘意還鐘意
女朋友操作廢千奇唔好搵佢玩呢隻
一定會扯火嗌交

要不停咁救返佢
上面巴打講既overcooked, lbp3, 同tricky tower都好贊成
不過依加好似3隻都無特價

Multiplay既依加有隻特價既screencheat都唔錯

我搵過好似都幾好玩 買碟抵啲定online買抵啲?

Screencheat好似未見過碟
平平地負擔到可以買digital版
Overcooked同lbp3都可以搵下二手碟 都多人放
Tricky tower之前特價20蚊左右 依加買睇你覺得抵唔抵

Multiplay其實仲有d幾好 不過要睇下女朋友中唔中意
Rocket League, 揸車撞足球
Push me pull you, google下唔識講, 唔知香港有無
sfv
Biohazard6同埋little big penis
唔撚要no man's sky

LF2

Ps4喎

Tricky Towers 好正特別係同朋友一齊玩

想知上網買定有碟?google話一美金就買到

上網可以唔洗錢down到

How? Ps4?
唔撚要no man's sky

Fat princess 真心正
左右互搏
Overcooked買新都係160蚊
Overcooked買新都係160蚊

邊到
Ibb &obb
女友係你隔離睇你玩人中搵三上悠亞
女友係你隔離睇你玩人中搵三上悠亞

邊敢呀屌
little big planet
little big planet

yes
lego啦
dead or alive xtreme 3
講堅
FIFA
女仔實鍾意玩

4個人玩好玩到癲

同條友玩little big planet 佢都嫌難 話好難玩
beyond two sould 都可以玩下既
不過要用小小腦 係劇情同小小解迷game
一個控制靈魂
一個控制角色行路

btw overcook是常識吧 建議steam版 因為懶得搵邊到有實體碟買

lego點睇
其他都諗唔到 留名買雙人game

Overcooked係實碟定psn買?

實碟 因為美版game

港版Psn冇得買
有咩game係唔可以同女玩
女仔實鍾意玩

4個人玩好玩到癲

同條友玩little big planet 佢都嫌難 話好難玩

班fd成日比電電中,有次玩野一拳打到佢落火坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞