有咩雙打game啱同女朋友一齊玩?

180 回覆
18 Like 2 Dislike
唔撚要no man's sky

LF2

Ps4喎

Tricky Towers 好正特別係同朋友一齊玩

係咪達哥之前玩個隻?好似俄羅斯方塊

點解同女玩硬係要推薦D咁低能既GAME....
而家都好多女仔玩BIO HAZARD, CALL OF DUTY果D

隻game一d都唔低能 難玩到爆

頂我自己買咗BIO HAZARD VR玩 嚇到我無再開了

LF2

Ps4喎

而家都好多女仔玩BIO HAZARD, CALL OF DUTY果D

夠薑叫你條女玩dark souls, bloodborne嗰啲
宜家少左好多雙人game 以前ps3時代都有好多 成日同女朋友一齊玩 宜家部ps4都未試過同女朋友玩

你JOIN左PSN又會有喇
我成日都同我男友一齊玩

有join呀 有咩雙人game

LF2

Ps4喎

隻game一d都唔低能 難玩到爆

頂我自己買咗BIO HAZARD VR玩 嚇到我無再開了

Tricky tower對打都難到爆

我諗住買呢個box set呀 諗住加多個手制同女朋友玩

依個set係咪無機㗎?
利申:絲 唔識 想買嚟送俾男朋友

但部機得500g,唔追求要ps4 pro都幾抵屌

有你呢種女友真幸福

係咪正常500g係唔夠玩? 買pro有無set 㗎
定出旺角啲買好?怕俾人水

佢恨咗好耐嘛

夠啦,就算唔夠而家都有外置,pro未有set~去藍店買就穩陣啦
真心 badland
2k fifa 小小星球3
lego 啲系列
男朋友有陪我玩

不過其實我想玩槍game
lego 啲系列
男朋友有陪我玩

不過其實我想玩槍game

splinter cell:black list

依個set係咪無機㗎?

有你呢種女友真幸福

佢恨咗好耐嘛

夠啦,就算唔夠而家都有外置,pro未有set~去藍店買就穩陣啦

問埋2k18會唔會出set(以前有無出過)

依個set係咪無機㗎?

有你呢種女友真幸福

佢恨咗好耐嘛

問埋2k18會唔會出set(以前有無出過)

2k18未出 2k17有set不過唔抵
一定係little big planet
女仔實鍾意玩

Google左好似幾正

小遊戲岩曬同女玩
其實我覺得until dawn, heavy rain, beyond two soul呢類都ok
邊個拎手制都得, 大家一齊決定點做
last of us雖然係要控制, 但我覺得氣氛都幾好, 比個女仔玩, 佢真係玩唔掂先幫下佢過, 一齊睇劇情就好似睇戲咁
扑嘢

依個set係咪無機㗎?

有你呢種女友真幸福

佢恨咗好耐嘛

抵讚 希望你男友都好錫你
扑嘢

唔洗real life game
唔會好難控制咩 一隻手控制一個手制
Overcooked
其實我覺得until dawn, heavy rain, beyond two soul呢類都ok
邊個拎手制都得, 大家一齊決定點做
last of us雖然係要控制, 但我覺得氣氛都幾好, 比個女仔玩, 佢真係玩唔掂先幫下佢過, 一齊睇劇情就好似睇戲咁

呢啲佢唔會玩啦 佢好少打機

LF2

Ps4喎

想知上網買定有碟?google話一美金就買到

上網可以唔洗錢down到
FIFA 順便教埋咩係越位
上面巴打講既overcooked, lbp3, 同tricky tower都好贊成
不過依加好似3隻都無特價

Multiplay既依加有隻特價既screencheat都唔錯
上面巴打講既overcooked, lbp3, 同tricky tower都好贊成
不過依加好似3隻都無特價

Multiplay既依加有隻特價既screencheat都唔錯

我搵過好似都幾好玩 買碟抵啲定online買抵啲?
真心 badland

4個人玩好爽
有排都未爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞