有咩雙打game啱同女朋友一齊玩?

180 回覆
18 Like 2 Dislike
我條女除左overcooked之外咩都話悶
所以岩岩買左overcooked比佢遲啲玩

巴打邊度有得買? 難唔難揾?

其實好多Game係PCGame個個網download到,又冇毒
overcooked周圍都無貨 有無人知邊到有得買?

竟然無貨
我係深水埗黃金買全新

Btw你個名
little big planet
唔駛諗啦下嘛

竟然無貨
我係深水埗黃金買全新

Btw你個名

聽日去搵下先
dark souls 3

留名等睇分手
Overcooked
OVERCOOKED尋晚喺STEAM DL咗黎玩,兩個人玩真係好難玩

電腦要點駁手掣先可以4P架

竟然無貨
我係深水埗黃金買全新

Btw你個名

你買幾錢?
我條女除左overcooked之外咩都話悶
所以岩岩買左overcooked比佢遲啲玩

巴打邊度有得買? 難唔難揾?

其實好多Game係PCGame個個網download到,又冇毒

玩game都老番就咪出聲喇
Btw
多人遊戲都係入手switch啦
條女琴晚玩mario玩到唔食野

呢個係
老任啲多人game輕鬆啲
之前條女連little big planet都玩唔掂
宜家玩mario kart同bomberman仲癲過我
Call of duty 乜唔係可以雙打既咩

喪屍mode only

喪屍mode only

Zombie 幾好玩呀,同女朋友打到去外星人果度,不過過唔倒

竟然無貨
我係深水埗黃金買全新

Btw你個名

你買幾錢?全新定二手?
Overcooked好好玩
一定係little big planet
女仔實鍾意玩

4個人玩好玩到癲

同條友玩little big planet 佢都嫌難 話好難玩

果時聽唔知巴打講買little big planet, 點知玩到頭幾關要用腦整架車過終點就已經唔玩..

喪屍mode only

Zombie 幾好玩呀,同女朋友打到去外星人果度,不過過唔倒

Zombie mode 點開雙打
㩒咩制都冇反應
Little big planet
Little big planet

成隻game 幾得意,好適合同女仔玩
魔法骰子@disney
女朋友玩得好開心
前提係要有女朋友
Plants vs Zombies?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞