一人一個好憎嘅YouTuber

834 回覆
1545 Like 214 Dislike
係咪箍牙後遺症
kiki and may
成日廢up d 日本片悶到

仲有個有四個中坑咁樣嘅人 又係拍啲日本遊記
我都唔記得叫咩名係我姐夫開嚟睇
個四條木嘴成日講啲嘢勁尷尬
又係勁悶

仲有個把聲好gay 既男仔
我已經唔記得咗佢叫咩名
淨係知佢次次喺日本食親啲好味嘅嘢食就會喺度尖叫話好好味
跟住成日對住個鏡頭講d 景點係咩背景呀 個d 就會話我都唔知 哈哈哈
香港警察Hong Kong Police
Hikakin
每次一聽到boom boom hello YouTube就想打柒佢
我有個fd好鐘意睇波仔仲話佢可愛
但我睇左一集已經想quit
講樣呀哥都仲好啲
佢細佬真係柒6嚟
眼唔靚,嘴唔靚,又chok下chok下咁
似足未整容既韓國人咁
Emi Wong
我反而覺得佢家姐未至於好樣衰。
最樣衰應該係波仔
Yaki,肥娃
微辣
垃圾波仔
關住日本咩事 樓上啲人屌佢啲片嘅內容
同意 可惜身邊D和理非 擋冇事 照撐
佢條女真係好撚唔討好,而且成個廢人咁,靠痴落個男朋友到先生存到,似足catgirl,冇左個男朋友連片都出唔到
最緊要夠黃
買1000份蘋果
專登行10分鐘食黃店早餐
晚餐食burger 都係黃
勁樣衰唔知想點,拍埋啲嘢又假,好有potential 做偽人,因為夠假
利申:絲
kol100
嗰個小玉正宗係柒頭爆紅
佢個D根本係典型racist joke,炒飯之前佢D片係純正英文
係紅左先發現扮mean有市場就狂扮mean
其實BBC炒飯同Oliver d煮法無咩大問題,唔係標準煮法唔代表唔好
炒飯加水其實中式炒飯都會,根本炒飯本身就係一門自由菜式,加咩炒係好個人
我自己都試過豆腐炒飯,不過學Oliver炒就真係會好濕,我自己會分兩次,豆腐切片爆到個豆腐面乾身先之後先撈番落個飯,其實都幾好食
平底鑊更加係經常用,根本華人有幾多人食得出鑊氣?鑊氣其實係好科學,來自高溫梅納效應,事實係有分別,但屋企爐600度都無學咩人講鑊氣?做到人地中菜爐1200度先講鑊氣啦
只係一個比較柒嘅fuck boy
有冇人繼續追擊屎盤
Coco哥
伍仔
佢細佬仲樣衰喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞