一人一個好憎嘅YouTuber

834 回覆
1545 Like 214 Dislike

佢有啲片背景個黑板有偷雞寫slogan
點會無個垃圾暗網仔
男人老狗叫自己仔真係好撚ON9
懷疑係死GAY佬黎
嘥9氣啦
5,6年前話學中文
到今日都係講到一pat屎咁
嚟香港開fans meeting 咪學兩句
有利益先學
其實係盲撐,之前條條片都成粒鐘,但係内容就吹水多

宜家幾分鐘,但係製作精良
咁可以睇番雲海以為做電台,佢都係講依d

但係真係做晒功課,佢話佢會晒英國美國release既ufo檔案,下下成千幾頁

雖然唔係論文,但都叫official嘢
咁可以睇番雲海以為做電台,佢都係講依d

但係真係做晒功課,佢話佢會睇晒英國美國release既ufo檔案,下下成千幾頁

雖然唔係論文,但都叫official嘢
唔可以
人地幾時扮可愛
佢地算幾正面啦 又深黃公開發聲
好難得 咁都要批鬥 唉
夠薑蔥
Emi wong
全個人都散發住自私自大自滿既感覺
gameseffect以前啲片係咪hide晒
以前真係講吓game咁我自己少打機,無咩點睇
而家轉型做高汁 low cost 製作幾好
睇到佢哋紅到去歐美日本
走出香港真係好過喺香港youtube界埋堆
全部有sub,除咗馬米高因爲之前因爲佢姑姐unsub咗

巴打有冇其他高質本土channel介紹?
我中同同佢係asso ocamp識
yr1個時玩得好埋
佢地個班人玩到GPA得1.幾
收埋warning letter
差啲踢出校
香港人大概9成識廣東話,當中又有1成人覺得自己廣東話好差(政府數據)

即係香港youtube得560萬咁上下廣東話觀衆,你再睇下香港生活成本,拍攝成本又有幾高,基本上做唔到TOP就圍唔返條數

100K訂閲都要蝕住做,揾鬼做香港youtuber

想要養起香港市場就要打開廣東話市場,等廣東獨立先算啦
點解會冇人講hana tam
有無ig
ming仔收咗皮之後就最鍾意佢
走撚左佬就唔使理黃藍同care港豬啦,好撚正常 sell 下樓咪仲好搵
但馬米高好黃㗎喎
不過其他高質嘅我都知得唔係好多
Storytellerhk講哲學 仲有好青年荼毒室(建議睇埋佢哋嘅文~) 沈旭輝(有啲唔同意佢某嘅立場但佢啲片係學到野嘅
如果輕鬆啲嘅channel 就tomfaiki光頭幫,睇下佢哋拍下香港一啲少人去又靚嘅地方係幾好,啲vlog剪得幾有心機
可能你都有sub啦 但一齊繼續支持下啲高質creators
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞