一人一個好憎嘅YouTuber

834 回覆
1545 Like 214 Dislike
好多人非黑即白,一係岩一係錯
其實連登仔標準點先算有content 播180分鐘professor教書夠唔夠
差唔多條條片都聽到條女講啖啖肉 煩到嘔
Ricegum
同埋茶餘飯後都係鳩up架啦
搵老高d內容鳩up下吹下水都唔錯
唔講以為連登仔係物理學家 科學專家
係咁話佢講d野垃圾
大眾最岩聽係呢類偽科學架啦
真科學撚有人聽得明
最好睇學術論文
2019前佢一定榜首
冇割席嘅,不過我覺得佢做得到叫得體
始終黑警死全家嘅對象一直都唔係手足
professor 教果d 返學就得啦
睇得老高之類就係要睇d professor 唔會講既野
可以係d好偏到未/難證實既野
咁當然你信哂當真既係你既問題
老高d野有時佢自已講完都係得啖笑
米要drain 唔係因為啲鬼佬唔識預水嘅分量咩?我啲英國鬼friend 全部都唔識預
唔係唔比,咁你憎人總會有個因由或者因果,如果一個節目或者一個藝人純粹唔岩你睇,所以你會憎佢,咁係於理不合嘛

我講緊既係情感上既層次,憎/討厭/唔鐘意/無感覺幾種層次,係唔係真係咁易就去到憎一個人層次,即係例如唔鐘意聽band咁計,就算見到band隊最多都係not feeling。
當故事聽,佢自己都話佢係當講故事tum老婆瞓覺,順手放上 youtube當練中文,唔使咁認真嘅,反正真假都冇人知
其實佢而架身型點
見佢story啲相好少影埋個身
頭先search完印度真係咁煮米
因為佢地個隻印度米本身係硬身,真係要咁煮
所以呢個世界根本無一本通書睇到老
人地文化本身就係咁煮米,係我地以己度人
有人爭辯D營養問題最多餘,精米係純澱粉,D營養一早洗走晒
mihk個cotton,啲語氣唔知發生咩事
希哥,出軌8年,欺騙肥蛙感情
冇出現過係呢個post唔好同人講係香港youtuber
btw好似冇小薯茄
大J
沙律錢洗哂未
伍仔
Manson
不論藍黃,都係網絡垃圾屎萊姆。
收皮啦傻仔!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞