一人一個好憎嘅YouTuber

834 回覆
1545 Like 214 Dislike
幾個得唔得,話撚知佢係咪黃,憎佢唔關黃藍事
慕容公子:名抄伍公子嘅智障
史萊姆:淘寶垃圾,浮誇表情
Sunny:大家係咪唔記得咗佢ex係咩人,佢有份做幕後推手
大J:人格問題
Brian
垃圾港豬

成為香港最多subscribers 佢肯出句聲 其實就可以令更多外國人了解香港

利申 以前好鐘意佢 但已經冇睇佢差唔多成年
我係一個over10年既youtube觀眾
睇youtube都有分輕鬆同知識型
果日攰賴賴想抖下笑下真係會專登搵d無聊野睇

唔同既人吸引既觀眾群都唔一樣
我就相反 幾中意睇下廣告
我覺得唔睇廣告會同呢個世界脫節

香港youtuber係要免費提供娛樂比香港人佢地先倨
連click入去睇都要跪係度講多謝
有追開 好正
唔係上左神枱咩?
我都覺得老高好好睇。佢講嘅維度,進化論,宇宙嘅力量等等其實有哂research , 佛學上都好多係提及維度,人嘅前世今生因果循環等等。雖然全部都係我地以前讀書無學過嘅嘢,但呢個宇宙就係咁大,無學過嘅野唔代表呢個世界無,呢個宇宙誔於138億年前,人類誕生只不過幾百萬年,人類只係去用scientific prove 去prove 呢個宇宙存在嘅事,人類未必真係主宰世界。呢個宇宙仲有好多野未比人類發掘,與其話佢講嘅嘢9嗡,不如open minded d 去聽下唔同範疇嘅野啦
Emily lau
日日係到韓國男友韓國oppa
mute左佢 睇佢老婆算
咁你可唔可以出片講真野
望過佢專頁
啲Post唔係講rose ma嘅啲like數勁少
唔做attention seeker點呃人氣
沙律騙案
手足
廢佬黎 垃圾中嘅垃圾
AP真係好正
又唔駛畀錢又可以唔睇
點解咁撚上心
有冇人睇開老高
https://lih.kg/2178859
你係呢位樓豬d fd黎?
Sunny
覺得佢咁扮野黎講已經好好命
比著係香港佢應該都唔止情緒病咁簡單
崇洋
條垃圾專搵人嚟踩,尻吹人地嘅嘢,抬起自己。
吹嘅內容又無營養,條條片怨婦咁撚樣。
人地細so點又吹幾條片,連登有咩post又吹幾條片。(利申屋企有個成日聽伍仔嘅細佬)
其實真正原因係咩
我見蛇丸新片都有胡椒, 但係牛排就真係唔見了…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞