一人一個好憎嘅YouTuber

834 回覆
1545 Like 214 Dislike
笑波子
呢個Po 就快講哂香港所有Youtuber
可惜散band,真係唔明點解
肥蛙
垃圾屎萊姆
伍仔條顛狗
老老實實,F2/3已經知呢條友,撈到半紅不黑咁
而家大學已經畢業出來做野,佢仲係繼續半紅不黑,靠住9up人地是非,瀨死唔走
意大利人見到我地D意大利粉隔水洗過冷河都一樣會嘔血
呢D係食品包裝既錯,你去英國supermarket睇下D包裝米,全部都會叫你drain the rice
等於D香港意大利粉都好鍾意叫你drain the pasta,但其實係無用
想意粉唔黏就要加鹽熱水煮粉,唔好凍水煮粉
Drain呢樣野根本係D marketing人亂寫落包裝扮專業,想比師奶賺成功感
無論係中西都係唔存在,係D包裝商發明
等於D即食cake粉,根本唔使加蛋,直接加水已經可以焗蛋糕,但整色整水叫D師奶加隻蛋佢地就會自我感覺良好覺得自己好專業,其實係自欺欺人
入黎就係想講佢
Wallace嚴政、Manson

兩隻死乸型

望下個鼻同個樣膠到
整容失敗咁
鮑汁佬,成日單單打打,小氣鬼
擺明唔妥牛排 一睇蛇丸同胡椒自己玩埋就知
個口大撚到裂口女咁
好心唔好再兜
好柒呀 條仔未識條女個時條女已經做緊演員
條女係captv出身 條仔個時都未開始拍youtube片
所有藍屍channel
Cheap
有d片根本同老高一撚樣
content farm 咁樣
個人個格又衰
唔明點解連登仔係咁吹捧
笑死咗 講外星人都要搵論文
人地都話咗係當講故事俾老婆聽先會開youtube,放鬆d啦香港人
小玉個樣好假個表情好彊硬
想學野就睇港台嘅五夜廣場喇
科學又好文學又好哲學又好
https://youtu.be/qKnKE6ITk5w
唔係啊 台灣vlog幾好睇吖 佢地分開拍片先難睇
講真大丁都好撚乞人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞