一人一個好憎嘅YouTuber

834 回覆
1545 Like 214 Dislike
arho sunny 同大j都有人屌
淨係黃藍唔夠連登仔鬥㗎
反而想知games effect係黃定藍
笑死 我都比佢blcok咗
啱!成撚日搬屋
話自已怕悶久唔久要轉環境
擺明係為咗有得拍room tour囉
係咪無野好拍啦?翻炒再翻炒同類型嘅片
嗰d咩陪我工作一天
即係係屋企hea落街買杯咖啡係cafe坐下...
屌你咩 好撚廢!
屌想死 班大學同學全部老高fans
都廿歲人點解可以咁腦殘信到十足十
仲當神咁拜
支那狗王剛
真 雖然佢黃 但係成日誇張化 用2000蚊買好多月餅咁

姐係好似黃店咁 黃還黃 好唔好食都好重要
佢個家姐都好
但人地9up完有幾百萬人follow,而你剩係可以上連登話人9up
超級旅行者, 雙生紫焰呢類
一向都好唔中意呢d懶係正能量又標榜神通的new age靈膠
教壞人, 仲有好多鄉愿on9台灣信徒
老睪都只係垃雜知識包裝好, 總裁講野就好有bias, 至於呢d靈膠直頭用害人
suetyee雪兒?
好柒既中年女人,拍埋自己去驗全民檢測
冇錯,肯表態,冇做錯過d 乜就係自己人。

睇任何野,做任何事,都一定撐自己人優先
銷藥員
心胸狹窄老千股仆街一名,成日識少少扮代表。
香港做youtube就係咁
放負放到痴線
拍開箱就拍左幾年
拍潮流就mk
拍料普就吹水農場
拍巨大就抄外國
拍vlog就扮可愛
拍政見就扮黃
藍既都係屌政見
黃反而屌到反皮
真係拍乜都死
我相信拍個人坐係到
連登都會踩到你5官移位,屋企又細,抄外國idea
曬駱駝
Torris Pit
一日到黑消費香港
完全平行時空
kknews科學家
佢把聲超超超難聽!!!
你唔講差啲唔記得左佢
之前係fb睇到啲片先知有呢個人
有條片咩加一百塊芝士落公仔麵定咩
開頭係咁話好正好正
佢男朋友話好嘔心唔想食
最後佢自己又食唔晒又話好漏
完全浪費食物為拍而拍

個樣又唔係靚係咁懶cute超惡頂
仲有唔知睇阿滴定邊個條片又見到佢係度話自己5**點點點
香港DSE有幾難幾難
成個感覺超唔討好
有冇睇過lemmino
人哋講故有哂證據搵哂文獻再加埋自己少量推論
一條片成個月先出到嚟
雖然係有啲point都覺得佢亂咁嚟但係佢真係好有心做 但你又真係會認真咁諗吓到底係咪好似佢講咁

老高扮明強国人想搵錢咋同埋佢啲片全部都講到係「真實」 咁樣
而如果啲人又會信嘅話同抖音啲傻仔有咩分別

利申:以前冇野做睇過佢好多片依家諗返起都覺得浪費時間
你話老高9up, 但其實佢D料都係網上同書搵返黎
再用講故仔既模式整合返出黎
有冇睇過lemmino
人哋講故有哂證據搵哂文獻再加埋自己少量推論
一條片成個月先出到嚟
雖然係有啲point都覺得佢亂咁嚟但係佢真係好有心做 但你又真係會認真咁諗吓到底係咪好似佢講咁

老高明強国人想人搵錢咋同埋佢啲片全部都講到係「真實」 咁樣
而如果啲人又會信嘅話同抖音啲傻仔有咩分別

利申:以前冇野做睇過佢好多片依家諗返起都覺得浪費時間
憎都無乜野
係一賣廣告就屌撚哂鬼唔睇無收入
台灣都大把youtuber成日俾人屌,但通常都只係屌個頻道啲野,唔係廣告工商,有收入俾人屌條氣都鋸啲
香港又要俾人屌,又要賺唔到錢,食得屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞