好女仔係咪唔會被珍惜?

410 回覆
1207 Like 97 Dislike
都唔少俾阿媽湊到要女仔好似湊阿媽咁湊佢
呢d係奉旨問女仔又食又攞
日日ff有一隻天降西,送俾佢屌都係榮幸咁

裙腳仔就係咁,拿型垃圾到變性切jer都唔會有人發覺
男人就真係男人,好易分得到。上面層主個極品係外表男仔既女人黎
要簡一定係簡會請你嘅男人
估唔到咁多正皮,去開個post用呢個做標題實比人怒屌臭雞
btw絕對同意
啲仔唔洗付出一定唔珍惜
慘得在男人四十先長大都可以搵女人
女人三十都唔化就玩撚完
人係唔會對D免費/平價的物品好, 如果真金白銀用一萬幾千蚊買返來的模型/名牌/手袋, 一定好好珍惜, 會用玻璃櫃放, 得閒就抹下塵咁
駛的錢愈多就愈珍惜, 男女都係
女友係靚港女化濃妝又著到好暴露,又有得屌
洗多少少錢都值

你咩都唔係, 你想人地洗幾多錢係你到?
咩叫好,用自己角度一廂情願
係咪真係你諗咁好?
成篇野都係講錢 然後話自己係「好女仔」

係你眼中唔送小禮物就係唔花心思? 唔珍惜你? 有條仔三日唔埋就買下禮物氹你 但同時都會對其他女仔咁做 咁又係咪珍惜你?

做人唔好咁偽善啦 咩「我見到佢開心我都開心」 宜家你係唔開心喎 你覺得你付出左但冇收獲呀 你覺得你要收幾舊水既蛋糕 食千幾蚊飯 收名牌呀「好女仔」

唔好話連登成日屌香港冇好女仔 成日見到呢D Post真係唔撚知香港女仔有幾好

利申: 送俾條女既野貴過收既幾十倍 但條女情願我花心機時間做下手作仔禮物
高汁回覆
我唔係想要啲咩物質野,我係想佢好似花喺佢ex身上嘅心思咁對我,其實佢送張咭俾我我已經開心。

Anyways香港女仔全部係雞係公廁 得未?
因為你對佢太好
仆你個街冇女都要比樓主屌
呢個世界好人冇好報
咁樣我反而可以明 但你成段文字我見到全部都係講錢姐

materialistic 冇問題 但唔好佔道德高地講到自己絕世好女友咁先 人都係自私有私慾 明架喎 男女都一樣

再加上你呢D一言不合就 「OK啦 所有女人都係雞係公廁啦」 呢D Tone 真係「好女友」呀 「得架啦 你啱哂我錯哂啦得未」
好男仔係咪唔會被珍惜?
純粹唔夠愛

行動已證明
Same here同ex一直aa制 我會買貴野比佢如果大時大節個陣
但係佢對exex係同樓豬一樣 又親手整禮物 又次次送佢返屋企
對我就愈黎愈淡同厭 仲要一次都無收過佢親手整既野
我明 我完全明 好心up
點解有啲人嘅性格天生咁自私
我處處都會為佢着想 但原來對方唔係
亦都唔care我啲嘢
一個人愛唔愛你自己個心其實有答案
我仲要睇到佢之前個ex嘅ig 見到男朋友對佢好好
而男朋友從來未試過咁對我
真係晚晚都匿埋喊
Hello moto?
我都學緊呢樣野啲仆街人渣真係唔值得對佢咁好
憑乜撚嘢呀dllm
憑我愛你就可以treat me like garbage
只要自己爭氣啲 收返對你嘅好
我睇你得戚得幾耐
樓主我明你
真係feel到佢少少心思都冇放落自己到
唔係禮物貴重問題
而係佢完咗唔care
佢絕對唔蠢 佢只係扮聽唔明
但畫到出腸嘅公仔已經冇意思
伸手/開口要嚟嘅野最廉價
我都係想佢花少少心機俾我
有咁難咩
人地咁委屈 情緒仲要好好對你?
你係好人就會既
但你一埋位就屈人先 好難對你好心情好耐性
OK 委屈大哂 女權必勝

講事實唔啱聽就係屈 成篇野冇講都assume你應該要知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞