好女仔係咪唔會被珍惜?

410 回覆
1207 Like 97 Dislike
我地由第一日開始已經所有野aa制,我覺得無問題,大家都係出黎做野一兩年,人工唔係高,各自承擔自己嘅洗費好應該,佢見到有野想買但又唔捨得,我第二日就買咗送俾佢,見到佢咁鐘意,我好開心。

但一齊咁耐,佢咩都冇送過俾我,我唔係要d咩名牌野,連小禮物都無。但相反佢以前同ex一齊嘅時候,佢搵得少過宜家,佢會買野送俾個ex,食生日飯千幾蚊一位,買個靚嘅蛋糕都五六百,我同佢一齊咁耐,佢幾乎無洗過錢喺我身上。

自問對佢真係好好,全心全意咁愛佢,佢都成日話愛我,想同我有將來,但一諗到佢以前咁對ex,但對住我就咁樣,我就好唔開心。

佢ex係果d好港女嘅女仔,人工唔高但用名牌袋,成日出入酒店食tea,化濃妝又著到好暴露果d。而我就係好樸素,唔用名牌、幾乎唔化妝果d。我條件唔差,但好唔明點解佢會同我一齊。

係咪平時錫住佢荷包,拍拖所有野aa制,男人就唔會花心思落女人度?咁點解我要做個好女仔?做個港女日日俾個男朋友氹唔好咩?

連登仔唔好成日話香港無好女仔,而係有好女仔你地唔珍惜。
Are you pretty

就唔好用"你哋"依個term
我係冇女畀我珍惜的
屌佢老母,飛撚咗佢啦,跟佢食穀種㗎啦
我愛你
睇命運
屌係啊 啲臭男人見到你咁順攤
就唔識珍惜㗎啦

利申之前又好似你咁樣 乜嘢都公平 aa制
條仔就撳住上乜嘢都計到盡 勁撚小氣

而家分咗手 搵過識珍惜自己嘅
唔會AA制 多數你一餐我一餐
唔會計較邊個付出得多 而係去享受一齊嘅時間
你係我女朋友就話珍惜你姐
男朋友你自己揀嘅 唔啱咪分手囉
擺明當你係水泡
耐咗就唔識珍惜架啦
其實佢平時對我好好,只係每次我一諗起佢以前咁捨得洗錢同花心機對個ex咁好,而對我咁樣,我就好唔開心。
你話佢想同你有將來 咁佢係咪睇中你唔重物資 想儲錢同你共人世咋
我都覺女人不壞 男人不愛
唔好再做好女仔啦男人就係愛港女
連小禮物都冇喎
有無間示或者直接同佢講過 btw一齊咁耐即係幾耐?
暗示* 手殘
樓主都冇講

好正常姐 你追條私樓妹 你會唔會帶佢食譚
你都慣左平平地過 佢做咩要對你咁好 反正食譚你都接受到

第二 當男人對女人付出左一定成本 就會好驚條女走 覺得蝕左 所以會keep住支出 相反 唔洗付出嚟野無咩需要著緊

男人就係咁犯賤要簡一定係簡會請你嘅男人
咁你覺得現任係咪真心愛你?
我出左黎做野後已經無再AA, 最多係會一人請一次
同埋男人愛你會好捨得買野比你
我都覺得你一餐我一餐最好

利申A0窮毒柒
飛左佢 揀我
半年
感律分

係佢唔值得你去珍惜
唔知你話佢好好即係點 如果你覺得佢對你好 你應該唔會出哩個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞