好女仔係咪唔會被珍惜?

410 回覆
1207 Like 97 Dislike
24 a0
e個真
介意呢d野,我唔明樓主有幾好
個人經驗黎講,佢根本唔鐘意你
做我女朋友
好男仔啲女連望多一眼都唔會
被中出未先?
我都係依個原因同ex分左手
咁不滿又唔分手,講經咩
成班女人喺度圍爐
女人不壞男人不愛
男女兩邊實有仆街差在你遇唔遇到,因為其他巴絲有相同經歷要呻先入嚟依個po搞到樓主認為做好女仔無用。。
你自己諗下啦,你自己唔會選擇連登仔,因為連登仔們唔係靚仔又高,你要高又靚仔,俾人咁對自己就話連登仔唔珍珠係想點?
俾個機會我好好珍惜
aa制可以拉埋落男人唔花心思,呢個咩logic?
到男人覺得生日大時大節儲哂錢請食好西
又覺得唔夠花心思因為無禮物
到男人儲錢買埋禮物 又覺得淨係識用錢買
無啲誠意如果點點點就好
想做港女做飽佢,大把港女3x歲單身未嫁得出就係個觀念錯9哂

男人平時巳經好L多野煩
有咩就出聲講啦
想識了,係咪堅靚女
愛你既人就算揾得少都會捨得花錢係你身上,
只係想見到你開心
唔愛你既人 花1蚊都多

可能佢唔識掛. 有時係要開聲提下佢
補充下
由於社會上一定係普通人最多,所以其實多數都係會睇中第2個ranking(當然人揀你你揀人就講到口臭)
點解一邊成日話人喬裝,但同時㗎妹始終受歡迎?
同埋都同樓上有人講
如果條囡本身普通(唔討論咩天生麗質,果d係少數),但可能佢追求靚d所以化左妝有打扮著得靚,約佢出街都唔會好意思話食個譚仔算

好啦,跟著既然你都揀左個好d,打卡dable既地方,就算平時本身毒L一個,都會覺得應該要執正個人先好去啦
等我珍惜你
你知唔知點解呀,因為對上一個女佢付出左咁多都係收皮,我哋男嘅都會自我保護㗎。
好似我咁七年都全心全意對條女,連同兄弟嘅時間都比晒佢,成個人廢係張床上邊,我仲買埋notebook俾佢喺床上面打機,佢就攞我送俾佢嘅嘢,俾佢嘅錢溝第二條仔,同第二條仔開房。
你話港男唔珍惜之前,不如睇吓你班女人摧毁咗幾多好男人
絕對係
男人都係犯賤,中意公主病、亂搞男女關係嘅女仔,耍到佢氹氹轉嗰啲就最得佢心
乖乖女俾佢呃完閪屌就頭也不回

利申 中曬伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞