好女仔係咪唔會被珍惜?

410 回覆
1207 Like 97 Dislike
仆街磁石
對住男人真係唔好貼錢 男人同女人唔一樣 佢哋係鍾意狩獵/攻略嗰種過程 要比佢哋釋放嗰種野性 好認真大部份男人都好enjoy為女人洗錢 佢哋真係會覺得開心 因為佢哋享受嗰種成功感/比女人依賴嘅感覺
咁容易得到使乜珍惜 始終人望高處 通常出軌對象都係嗰啲雞格 有挑戰性嗰種女人
不嬲都話女人唔係因為貪錢 而係為咗馴服男人 老實講好多嘅自己都買得起 記住一樣野 明白左男人都係賤骨頭 咁你就好容易搞掂到一條仔
成件事女人貼錢 根本就係本末倒置 係蠢女人先做得出
來同我拍拖吧。。好女仔佢唔識珍惜
好撚認同同做兵一樣,自己專鐘意D垃圾然後走上來問點解對方咁垃圾,難聽D講句呢D叫抵死
有嘢唔gur咪問佢囉,相處從來靠溝通啫,理性溝通完咪知點解唔送,分分鐘感情仲深咗

樓主自己一廂情願亂諗嘢然後post 上嚟,乜問題都解決唔到
想同你帶未來 唔一定要依家咁大洗wo
佢又無要你洗咁多錢係佢身上
長遠咁諗 兩個人洗少啲錢 草埋結婚買樓依啲先叫真愛
中文閱讀攞U?
搵到個唔係aa係條女比晒錢
同佢講清楚咗,佢話我唔知足。
感情上係咪真係要對另一半差啲,佢先會識得珍惜?
以後都唔夠膽全心全意、傾盡所有咁愛一個人。
咁你同返佢講
「咁你都要知足
以後賣野唔係必須唔準買
以後唔係你話要屌就有得屌」
佢覺得你愛佢多啲,就食住上㗎啦,佢唔付出你都唔好付出,睇吓佢有咩反應
其實男同女都應該簡個肯為你付出時間同金錢嘅人
有咩問題?我唔覺得比人請就係港女sor
唔知足邊方面?
樓主兜咁大個圈嚟屌柒連登仔
咁調轉問如果佢洗錢係你身上仲多過個Ex既又係咪可以真係證明佢好愛你?
以為自己出post
陪佢經歷高高低低 發生咩事都陪住佢
揾唔到工聽佢呻 鼓勵佢
有咩事第一時間聽佢講
最後一句覺得大家無一齊成長到 無左感覺
就掉低左我一個
算啦 由女人把口形容男朋友個ex係咁上下
利申女人
又係女人何苦為難女人

靚=好
擺明全心全意食軟飯 出邊又溝件
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞