[糞營運][祝四單大賣]台灣國民女團AKB48 Team TP 討論區#2暨香港成員冼迪琦劉曉晴支持區

1001 回覆
10 Like 33 Dislike
AKB48 Team TP 研究生升格公告
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
AKB48 Team TP 周佳郁
AKB48 Team TP 藤井麻由
AKB48 Team TP 柏靈
AKB48 Team TP 李孟純
以上四位成員正式升格為 AKB48 Team TP 正式生。
未來也請大家繼續支持 AKB48 Team TP,謝謝!
AKB48 Team TP 營運團隊敬上

弓起弓起
好撚想睇呀屌
如果營運今次有錄到全場放番出嚟俾大家睇嘅話
我送一人一份生寫真又點話
就揀你啦
開新po #1#2#3應該可以照copy
#4啲ig link可以update換下啲新相
辛苦哂

就睇下你地開係咪真係少啲負皮
#今天的AKB48TeamTP
AKB48 Team TP 二周年紀念演唱會圓滿結束!
謝謝所有支持 AKB48 Team TP 的粉絲們🧡
因為有大家才有今天的Team TP!
未來也請多多指教💕
#AKB48TeamTP #2ndAnniversary #二周年紀念演唱會
想睇哈囉center
迪仔太陽嘅企鵝
https://www.instagram.com/p/CGILPEmsyxr/?igshid=9a0u757ie0g7

其實企鵝裝都幾癲
一揭起就可以
揭起啲咩?
小迪你男朋友好變態
仲話唔會J小迪懷疑都係假
Btw件衫好正
揭起頂帽就可以摸頭
我都想睇momo點做到川榮李奈
如果只計#1的確我多啲,不過計成個po total應該你多啲
官網成員表update左,記得換,麻煩樓主pin

簡介:

AKB48 Team TP (平時簡稱TTP)是由日本作詞家秋元康擔任總製作人、音樂製作人陳子鴻負責營運的臺灣女子偶像團體,為日本偶像團體AKB48在海外的姊妹團體之一,以台北為基地展開活動。該團體的前身為TPE48,於2017年中開始籌備,2018年2月4日團員正式公開亮相;原預計2018年6月在樂壇出道,後來因營運公司發生財務危機,導致活動暫時停止。2018年7月30日,AKB48的營運公司AKS通過傳媒宣布解除原營運公司有關TPE48的授權合約,除了接手經營與團體改為現名之外,也在台灣成立「好言娛樂有限公司」做為營運單位,之後於同年8月26日首次以新團名正式公開亮相。

成員名單:

新一樓done
見到個po就爆
忍唔住想開了
一陣我訓醒都未見到有新po就我開
開新po既Ching

上面有updated既#1
同埋記得轉#4成員ig相
記得改走(樓主女友)嗰句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞