[糞營運][祝四單大賣]台灣國民女團AKB48 Team TP 討論區#2暨香港成員冼迪琦劉曉晴支持區

1001 回覆
10 Like 33 Dislike
Mv兩日都未過4萬
Per6ix早一日出都差唔多40萬
我已經日日loop
乜原來per6ix咁撚勁架
**官方 Tiktok更新**

#uhhochallenge #嗚吼challenge #冼迪琦 #小迪 #AKB48TeamTP #AKB48 #TeamTP

https://www.tiktok.com/@akb48teamtp_official/video/6873773508380364034

等fb fans page backup
應該係叫好不叫座
落咗廣告多人睇
但課金買碟嘅人少
所以我覺得營運先對我地咁撚hea
因為無論佢哋搞成點都好
總會有班肥宅課金一箱箱咁買啲碟
抄襲咪抄襲我唔會道歉
無人睇咪無人睇我唔會宣傳
林婕19歲已經好有女人味,但Mina 24歲仲好似小朋友
剪刀石頭布全首好好聽呀
佢答mv喺台中拍笑死我
呆萌
岩岩睇左一開始跳新歌嗰段
果然係center 跳得最好真係01
d動作最好睇
己經有三個負皮
洗乜講
由佢負評啦
唔洗太care
以往績黎講已經好好
【歌單】2020.09.19 AKB48 TeamTP 1st Stage「RESET」初日 ~Unit Daisy 小雛菊~ 更新中

●地點:台北華山1914文化創意產業園區 烏梅劇院
【9/19 (六) 13:00場~RESET 初日- Unit Daisy小雛菊~】
・開演:13:00

<出演>
陳詩雅、潘姿怡、冼迪琦、蔡亞恩、賈宜蓁、柏靈、李孟純、林潔心、董子瑄、李采潔、宮田留佳、吳婉淩、林佳霓、國興瑀。

■歌單:
影アナ(開場注意事項):陳詩雅

前座Girl 「檸檬的年紀」
林亭莉、周家安、吳騏卉、吳婉淩

M00「TTP overture」

M01「RESET」✦陳詩雅

M02「要洗的衣服們/洗濯物たち」✦冼迪琦

M03「可以做你的女友嗎?/彼女になれますか?」✦潘姿怡

M04 「唔吼大遊行/ウッホウッホホ」✦蔡亞恩

MC1
Unit Daisy 成員自我介紹

M05「制服的抵抗/制服レジスタンス」-Unit 曲- 柏靈、冼迪琦、✦李孟純。

M06「奇跡也趕不及/奇跡は間に合わない」-Unit 曲- ✦李采潔、董子瑄、林佳霓。

M07「逆轉的王子殿下/逆転王子様」-Unit 曲- 陳詩雅、✦柏靈、宮田留佳。

M08「為了明天而接吻/明日のためにキスを」-Unit 曲- ✦ 冼迪琦、蔡亞恩、吳婉淩、李孟純。

M09「心端的沙發/心の端のソファー」 -Unit 曲- ✦ 潘姿怡、林潔心、賈宜蓁。

MC2 前座女孩登場自我介紹。
林亭莉、周家安、吳騏卉

M10「毒蜘蛛/毒蜘蛛」
潘姿怡、冼迪琦、✦蔡亞恩、賈宜蓁、柏靈、李孟純、林潔心、李采潔、宮田留佳、吳婉淩、林佳霓。

M11「輸光愛情/オケラ」
陳詩雅、潘姿怡、冼迪琦、蔡亞恩、賈宜蓁、柏靈、李孟純、✦林潔心、李采潔、宮田留佳、吳婉淩、林佳霓。

M12「白色情人節…/ホワイトデーには…」
陳詩雅、潘姿怡、冼迪琦、蔡亞恩、賈宜蓁、柏靈、✦李孟純、林潔心、李采潔、宮田留佳、吳婉淩、林佳霓。

MC3:在這幾個月以來練習中的心得點滴。
國興瑀登場。

M13「拼圖48/ジグソーパズル48」全員✦ 賈宜蓁

Encore

EN1「星空的錯誤/星空のミステイク」
陳詩雅、潘姿怡、✦ 冼迪琦、蔡亞恩、賈宜蓁、柏靈、李孟純、林潔心、董子瑄、李采潔、宮田留佳、吳婉淩、林佳霓。

EN2「夢之鐘/夢の鐘」
陳詩雅、潘姿怡、冼迪琦、蔡亞恩、賈宜蓁、柏靈、李孟純、林潔心、✦ 董子瑄、李采潔、宮田留佳、吳婉淩、林佳霓。

EN3「搬家了/引っ越しました」 全員 ✦ 宮田留佳

本日RESET公演歌曲全曲皆為中文版本。

全部都轉哂中文
好多套新衫
除非有日營運痴撚咗有直播
唔係我哋有排都唔會睇到
真係對營運冇任何期望擺分半鐘嘅cut都謝天謝地
喱個真
有都要還神感恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞