[糞營運][祝四單大賣]台灣國民女團AKB48 Team TP 討論區#2暨香港成員冼迪琦劉曉晴支持區

1001 回覆
10 Like 33 Dislike
乜撚都無得睇
https://www.instagram.com/p/CFZMPN_p0fz/?igshid=2bdvg2upxxkd

佢最尾個hashtag
#答案_很多次 我睇錯左做#答案很_多次
嚇親
佢真係好得意
好似屎
https://www.instagram.com/p/CFZcgcJpsKS/?igshid=1af4tpytc3qbq

喱張相好有紀錄片封面feel
如果reset公演籌備過程有紀錄片睇就正喇

呢張太少like要係story 推post
披住making of外表嘅業配
厲害了我的營運
真係咁唔肯擺資源落ttp咩
剪啲真making咁難咩
請問寫信俾電台個度點呀?
俾邊個電台?email定郵寄?
咪娜呢
MV都少出場,呢段片直程無佢
電台list喺#36
Facebook inbox , email , 郵寄都可以
我以為已經擱置咗無再提
我對啲電台0認識,你有無preference?
應該排行榜嗰啲優先啲?
叱咤樂壇、國語力之類。
艾粒呀奴好似都聽48系46系,
聖艾粒都可以試試
如果想多啲後生識好似專攻903個班會好啲
頂我認唔出係迪仔...
你咩意思
你想話迪一素顏就唔認得?

Btw 我第一眼都唔知係佢 個特效遮哂咁濟

睇真啲其實仲gfable過平時
好正
唔係呀
但係比個特效遮住第一眼真係認唔到
不過我想睇下冇特效嘅素顏相應該仲正
路人飯想問有咩節目可以睇返?
有啲想入抗
歡迎歡迎
佢哋上啲節目都唔算多
個人推介:
木曜四超玩父親節嗰集,勁好笑
學生天團瘋音樂(多啲表演睇、有小遊戲玩下)
隊長詩雅嘅哈囉我是格格
TPE48時代嘅TPE村
每單發行都會上嘅安安大明星(3單無上)
其他單元節目喺佢哋youtube channel都有
比較受歡迎嘅就係fun下偶包
Go!捷運直達有香港成員劉曉晴份但有啲集數比較悶

你有無話鍾意邊個成員
請支持Mina潘姿怡
見到隻虎牙先知係佢
好詳細
TPE村有睇過下 嗰陣佢地仲係得好少人 同好似比較green咁
木曜嗰集係阿部仲未畢業?見佢着制服一齊表演
Fun下偶包同哈囉我是格格都有去玩水 幾正咁

一開頭都係因為小迪先留意呢團 然後隊長詩雅係咪就係運動會fing旗同宣誓嗰個?好似幾可靠 同壓得住場
仲有曉晴都唔錯 但有時分唔到佢同詩雅
仲有啱啱猜拳大會有個打扮超認真 整扯線公仔嗰個 好勁 對佢有啲好奇 係叫咩名?

同埋佢地個SSKR係unit? 定係小分隊?
巴打介紹下佢?
我都有睇安啾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞