[糞營運][祝四單大賣]台灣國民女團AKB48 Team TP 討論區#2暨香港成員冼迪琦劉曉晴支持區

1001 回覆
10 Like 33 Dislike
好性感
當營運夠衰,派少少糖啲飯就會好開心
要性感睇本家
想樓主了
睇人repo話估唔到佢哋都可以好性感
好想睇下到底係咪

無之前咁似詹瑞文
第2張都有啲影子
其實幾有氣質,
好似動漫入面啲好有教養同端莊既千金小姐
第二張
我就係要呢啲!
#今天的AKB48TeamTP
TP 在台南應用科大的校園演出成功🥳
謝謝同學們的嗚吼吼!祝大家連假愉快🦍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#AKB48TeamTP #校園演出 #台南應用科技大學
#THANKYOU台南應用科大

想問下係咪真係無人翻譯官方啲片? 想嘗試下,不過諗緊可以用咩形式,留cm連time stamp 又好難睇,down 條片再upload上youtube 又搶view,有無咩提議? 如果已經有字幕組的話就睇下點幫手
無計
有台仔講左叫官方開比粉絲翻譯字幕講左成年無人理(好似係
啲泰國菲律賓fans條條片都叫english sub plz
叫撚咗成年幾營運理都無理過
係開翻譯功能都唔肯
算啦個個fans都講咗咁多意見啦
營運有邊樣真係會理
如果驚搶view係咪可以試up twitter嗰邊
啱啱睇完幻愛,個男主角患有情愛妄想(Erotomania),以為自己有個女朋友叫欣欣。我即刻諗起樓主都可能有病,以為自己有個女朋友叫迪迪。醒下啦!迪迪係你嘅幻覺,你根本無女朋友
套戲幾好睇,推薦大家睇,個女主角原來係返校度扮老師。
負皮左 自己好好反省
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞