[糞營運][祝四單大賣]台灣國民女團AKB48 Team TP 討論區#2暨香港成員冼迪琦劉曉晴支持區

1001 回覆
10 Like 33 Dislike
負皮你個個應該係迪仔
你同邊個拍緊拖?
📣最搶手的捷運APP「Metro Holiday × KKday」來囉📣

想參觀世界最長祕密滑梯道?
想嘗試CNN推薦必吃雪花冰?
臺北捷運首度與知名旅遊品牌KKday
共推「Metro Holiday × KKday」專屬旅遊平臺
即日起在「台北捷運GO APP」正式上線~

提供捷運沿線好吃、好喝、好玩的體驗行程
並邀請AKB48 Team TP擔任代言大使
讓大家從臺北捷運出發
一起輕旅行!

【Metro Holiday × KKday使用說明】
📌下載「台北捷運GO」 APP
📌點選首頁「Metro Holiday 捷客遊(KKday)」ICON
📌挑選喜歡的行程,帶著親朋好友創造美好回憶吧!
快來下載「台北捷運GO」APP: https://reurl.cc/VaKajQ

APP會員再享👉95折優惠券(每月300組) 👈
另外加碼「團團有好康,處處有驚喜」:10人以上假日團,就有機會抽到1人團費全免優惠唷!

做到代言人
係咪要唱47街
最近愈來愈多活動,
終於有啲似國民天團
希望捷運會好似上次少女咖啡槍咁有好多廣告喺車廂
曉晴張相
之前特登inbox大學台灣同學幫手宣傳,
佢仲話自已身為台灣人都唔知有TTP,
居然要一個香港人介紹先知
我都係
同啲台灣人講都無人知佢哋
好可愛
https://youtu.be/j-zvH3NAuqQ

不反營運一星期
Ching咁容易滿足
佢下面post咗歌詞出嚟有咩用
又無得聽
屌 有幾秒跳舞睇仲想點
營運見啲人咁易收貨下次連hea都唔hea我哋
聽日就開賣reset公演飛
營運係咪覺得擺埋哂喱啲零碎嘅片段
就可以吸引唔係死忠嘅嚟睇
呢條片我可以重覆睇一晚
岩岩已經睇左幾次
唔知一陣9點sakura係出咩歌
Bellflower 真係好齊
想睇live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞