輕小說 討論區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
啲人物塑造得幾好 又夠甜 可惜佢小説出得都算慢 明明有web版可以改完就出
哇我鐘意睇虐心既小說wo
我都係追web

好多小說我都係追web (熟肉)
好多等代理翻譯 有排都冇得睇
謙踏斷更辣殺大家唔好睇
黎緊終於出動畫
講起後宮,有無人睇過「我被綁架到貴族女校當庶民樣本」, 我覺得幾搞笑
同埋呢幾日重溫左「我們倆的田村同學」,私心覺得寫得好過TIGER×DRAGON!同青春紀行
呢套web有熟肉咩? 我搵唔到
菜乃
懷抱寂寞
傳吓熊熊教先

くまクマ熊ベアー
10月新番
今晚2400-2430 先行放送

木棉花HK有得睇
https://www.facebook.com/emuse.com.hk/posts/3811056158923767

有冇三坪房間同精靈使的劍舞fans
你咁講 搞到我都想入坑
最緊要甜
未追到好貼生肉囉
漫畫畫風都唔錯
畫集到里香最後有個女,不過諗起里香始終難逃一死就好心up
順手推下其他書
《三角的距離無限為零》
種類: 糖尿的甜, 校園, 青春, 多重人格

在人前會扮演「虛假自我」的我。這樣的我喜歡上了無論何時都會貫徹自己、文靜的轉校生水瀨秋玻。 然而,在她的裏面還有一個——溫柔又有些脫線的少女,水瀨春珂。 一人之中的兩人……多重人格的「秋玻」與「春珂」。在知曉她們秘密之時,我們的關係不可思議地彼此交錯——這是我與她與她編織的三角戀愛物語。

PS: 台灣畫師 Hiten
PS2: 入面有啲圖用反彩圖
話說有冇人睇過妹妹人生,雖然係入間人間但好似冇乜人睇過,妹控作品入面相信係最癲,為個妹獻出整個人生,又甜又sad
突然睇反啲唔打魔王 又覺得好睇
例如:
《因為不是真正的夥伴而被逐出勇者隊伍,流落到邊境展開慢活人生》
見同呢個畫帥同一個人 有諗過入唔入去睇

PS: 漫畫版係 "古川五勢" 畫
見到入間人間四隻字就知伏極有限啦,真心好睇
THX
少陰好正,屋企有套碟,可惜無出第2季
結城光流寫到50幾本真係好痴線
呢輪出咗好多呢類慢活小說
天才王子的赤字國家重生術

關於鄰家的天使大人不知不覺把我慣成了廢人這檔子事

理想的小白臉生活

睇完兩本之後sad左幾日
不過其實兩兄妹最後能夠一齊走到尾
已經算係happy end
佐伯睇完第一本好伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞