輕小說 討論區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
諗唔到點樣整
我知咩問題了......
我唔可以用link share 比你

tag Edit 一次之後
就可能選擇了 on99
link edit 就唔會比人見到email
推薦人狀況就link唔到
打喺評價先 我見到update
send 左
你試下
Tag 下面 加text 再刪回
之後應該加到tag
終於edit到
if(prop("平均分") == 5, "★★★★★", if(prop("平均分") == 4, "★★★★", if(prop("平均分") == 3, "★★★", if(prop("平均分") == 2, "★★", if(prop("平均分") == 1, "★", "")))))

幫手test 下評分功能, Tag=>test分
同係味 Edit tag 已可以link到?
係,想用新tag既話要去tag page link去本書度先
之後edit其他書既時候,就會彈番出以前用過既tag
手機版想評分 入本書到 add 唔到新分row
非整數show唔到星星
個link database 有bug
違反人類設計 要入分紙開row sync 返出去

評分系統ok?
我知錯咩了 要大改結構
應該係
一個大gallery view => book => 分數
唔同類型 應該轉view 但都係同一個大view
一本書應該可以 add 多過一個種類
分數就計返比咗分嘅人 平均分
輕改遊戲

動畫化
咁鬼似用RPG MAKER做出黎既同人GAME...
可能真係呢
Overlord幾時再出?
大陸仔係咪唔再翻譯?
無玩過,不過聽到"真之仲間"就唔開胃
唔關翻譯事,呢本排名咁高點會棄翻
14出左半年渣喎,之前作者話過唔想再作,無心機寫,所以13同14中間斷左成2年
聽講真係源自果隻鳩game
之前好似話果邊有人搞事之後宣布唔再公開
單野平息左?
咁唔知,見14出完冇耐就有翻譯睇,早排再係BW買埋,之前就驚作者唔出姐,依家肯出實有得睇,只怕爛尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞