輕小說 討論區

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
個人推
《雖然轉生到了異世界,日語卻無法溝通》
《摩登男女》
呢兩本
同動畫會唔會差好多?
差好多
諗緊入唔入坑 有咩唔同地方。
成日見到本書係top 50
淨係之前勇者學園篇動畫已經cut左9成對話 莎夏對個MK勇者個時 係一路講佢啲技能只係啲普通野黎 叫佢唔洗係咁講技能名 激到個勇者開齊buff都輸埋
聽落去又幾正 加入書單先
之後仲有個三條MK勇者 鎖住啊諾斯個陣係直接比佢用黑雷秒 之後個三條友buff完起反身再出新技鎖佢個時啊諾斯話 雖然我說同樣的攻擊不會再次奏效,但可沒說初次見到的攻擊就絕對有效喔
莎夏:快點用上全力吧。明明就沒有多強,還在那裝模作樣什麼呢,使出力量前就會死掉的喔,笨蛋先生

莎夏:稍微用上點腦子吧。那些古老的魔法阿諾斯全告訴我了喔。雖然防禦起來多少有些麻煩,可對手是你的話倒也樂得輕鬆呢

莎夏投去冷淡的視線,飽含憤怒淡淡的說道:那麼、我就說說你有的罪狀吧。你還記得吧?在魔法圖書館時你說過的話 ,對我的魔王說了那些粗魯的話,以為我會簡單放過你嗎?

有機會劇透記住加返5重加密
勇者學園篇黎唔怕
灰與幻想的格林姆迦爾 呢本聽聞幾好睇 有冇巴打睇過下?
最近都想搵一套戀愛題材 但係非後宮嘅
大家有無咩好推介?
刀劍神域 文學少女 仰望半月的夜空 賢者之孫 呢幾套幾好
刀劍神域?
賢者之孫?
戀愛題材非後宮
《因為不是真正的夥伴而被逐出勇者隊伍,流落到邊境展開慢活人生》
種類:甜, 異世界, 第一話直接交往

《從零開始的魔法書》
種類: 甜,正宮end, 魔法世界,獸人

《身為魔王的我娶了奴隸精靈為妻,該如何表白我的愛》
種類: 甜,異世界,魔王

不是真正同伴 有追開
從零開始魔法書好似睇完動畫之後追左幾集小說,依家甩太耐懶得重新睇過
奴隸精靈想睇但搵唔到免費source試睇下先
睇三角距離定拖油瓶先好?
拖油瓶先
三角距離出左3本
我見三角有出書封面仲幾靚
拖油瓶係咪未出?
原來有出
Hiten 台灣畫師

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞