一起果醬:你班龍粉冇撚野呀?Marco偷幾千蚊都叫偷?

885 回覆
723 Like 58 Dislike
Let’s jam個老細日鳩日打poker次次輸幾萬有次同佢打見住佢輸左11萬一晚
渣軍既質素就係咁
有冇加都好,佢都係呃人
原本鴨店有提供運輸服務(Total $300 30幾個街坊分)
佢無講俾街坊知就改做自己送收人每位30 己經好有問題
小時偷針
大時偷金
成班on9兒登仔
點呀 比人斷正又鵪春咁放低兩句就走人
問你班撚樣拎證據就大半年都比唔出
又係賭鬼同Marco 一樣
你哋咁撚叻話要拎證據
你有冇證據證明我屌咗龍門成年? on99
日撚日見到你哋啲post阻撚住哂
樓主嗰段孔乙己真係畫龍點睛
唔係個區啲街坊發現有問題架咩
黃色個間

果醬便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「幾千不能算偷……幾千!……幾千蚊的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「自食其力」,什麼「龍粉」之類,引得眾人都鬨笑起來:連登內外充滿了快活的空氣。
好撚顛係咁屌太古街坊窮閪
仆街人地酒樓有平價車隊送
你水人加幾十元隻找你送喎
唔係水人加幾十蚊
根據琴日睇太古人個page cap圖係
每樣野$30運費 即係片皮鴨$30 叫隻雞$30 炒碟菜$30
片皮鴨個二食$10
即係咁樣叫要俾$100運費

至於酒樓本來個運費係 全部order 裝得上酒樓架車既都係$300包車
總之你愈多人叫 咪愈平 因為平均分擔個$300
仆街 逐樣計 咁大生意都比佢諗到
marco哥好有生意頭腦
搭車入沙田食好過
Btw片皮鴨啲醬幾錢運費?
一次烚一隻蛋vs一次烚三百隻蛋
屌你老母,人西同渣哥果陣抹黑龍門又唔見你出黎屌佢地?
反擊就要俾你地屌,成日Blame the victim
想我地收聲你咪去屌到人西收聲囉
淨係識屌講道理既人,班仆街就由佢地蝦蝦霸霸,真係好撚正義呀你
龍門老闆好似冒住被人告暴動都去理大,都抵佢紅。渣哥好似捐下錢,送下食物,龍門都有做,真係唔知有咩好妒忌
有撚病
之前係咪有人pi過let’s jam 老細副尊容
咪撚post , 死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞