一起果醬:你班龍粉冇撚野呀?Marco偷幾千蚊都叫偷?

885 回覆
723 Like 58 Dislike
燒暴動光環其實真係個個受 只不過你估唔到有人可以燒到咁柒 一早要錢又唔用 奶咗嘢先拎出嚟做擋箭牌
你啱嘅
仲係2020年頭我都仲會因為「手足」個名銜而覺得佢講嘢有可信性,
但而家佢個光環係我眼中已經燒完左
如果佢正正常常冇同張俊傑反面
佢比人告暴動分分鐘張生幫佢出埋錢打官司添
真,太古人300都肯定當碎銀
但真正嘅「明碼實價」前提係楊朗一開始講到明棄用原本人地安排+再平啲嘅車隊
但佢冇都唔知班人邊忽睇到真係明碼實價
呃錢嘅人咪又係一開頭會講個「明碼實價」出嚟
呢樣真
今朝地區group 有人賣聖誕卡本書,睇黎將會有各大小代理ac開始係唔同地區group賣本書。光環就冇要割禾青了
又黎
屌你,宜家開始爆單咁既野出黎
襯d 跟得唔貼既人未知,仲唔拿拿聲散哂d 貨先?
如果唔係之後點賣?
我屋企附近真係搞緊 全部義工黎
連單都有埋

其實marco 想要車馬費 咪寫明囉
唔好比人踢爆仲要唔認錯
我解釋俾大家知,點解人西Anita wong咁撚乞人憎

龍門張俊傑$35鴨胸飯連汽水冰底
Anita wong: 屌你老母,食人血饅頭,咸豆張!

Marco yeung每款食品運費$30
Anita Wong: 手足都要開飯
收錢其實唔係咩野問題 只要你事前講清講楚咪得囉
屋企果頭都有呢D團購, 亦都講到明收additional fee 同 原因
唔係好似某人咁, 比人發現食人夾棍先解釋
仲有既係, 錯都唔係問題, 認錯咪算囉
係都要拎個"暴動手足"呢個光環去cover 自己既錯
不過你都係抵死架啦, 好痴唔痴, 痴埋落某軍到
咁你搞未
一早喺自己屋苑搞咗啦傻閪
圖?講就係?
上面幾位巴打都有搞啦
仲要只係收返油費
可能marco哥架車大食啦
要每樣送加30蚊
想我自爆咩居心
good morning sir
不過咁既 就算點講都好啦
你都幫唔到marco哥解話架啦
係食夾棍就認 唔好spin黎spin去
我冇幫過佢解畫喎
我見有人講到自己屋苑又有搞嘛
咁咪問吓邊間囉
但佢又唔話我知喇
原來marco哥冇寫明
人西正仆街
仲係咁係啲fb group到洗版
小心死老母呀人西!!
有時間諗吓開分店啦
次次去都排長龍
你不如話我知你住邊先喇好唔好☺
同意
條傻閪縮咗入佢老母個閪入面😢
真係IP都唔洗check,想你直接自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞