一起果醬:你班龍粉冇撚野呀?Marco偷幾千蚊都叫偷?

885 回覆
723 Like 58 Dislike
9成黃店宜家連文宣 活動都夠膽貼出嚟啦 你唔撚去鬥?戇撚鳩
依啲人叫「手足」,真係好撚侮辱
你宜家正正鬥緊黃 即刻迴力標
我們都是敵渣狗
黃店賣月餅無話可以賺錢喎!邊個批准黃店可以賺錢呀?
Up mud?
果隻傻鳩 坦克豬豬又會扮睇唔撚到
同藍絲一樣
根本渣家軍嘅思維同港共藍絲無分別

港共:所有反對我既係收咗美國佬錢。
渣家軍:所有反對我既都龍門打手。

港共藍絲:藍絲警察暴力睇唔到。手足反擊就好暴力。
渣家軍:marco抹黑足龍門1年睇唔到。龍門反擊就出賣手足。

港共藍絲:我有證據話你班暴徒收左美國佬錢,證據就唔拎出嚟喇,明嘅會明。
渣家軍:我有證據龍門係偽黃,強姦手足,證據就唔拎出嚟喇,明嘅會明。

都仲未計之前中共式投票,,block人
Agger 老鼠屎
唔打横嚟講 點凸顯出你班兒登仔嘅荒謬
又一件叻哥
正一有口話人無口話自己
藍絲所為
有呀 成本一盒邊使2百幾呀?仲唔係markup?
佢哋骨子裏根本仲係支那種
知唔知咩叫市價
傻閪
唔撚識分賺錢同食夾棍呀?

講好,接受咪賺錢。
唔講,迫人俾貴咪食夾棍囉。

你係咪睇完人閪d fake info?
事後「寫明」運費咋,你以為講依家屌佢賺呀。講緊開始呀。
一開始共識係$300鋪頭做架,marco哥自己爭左黎做再賺人運費呀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞