一起果醬:你班龍粉冇撚野呀?Marco偷幾千蚊都叫偷?

885 回覆
723 Like 58 Dislike
我都想試下龍門,不過我依家食藍店多
點解 龍門$35糧尾餐堅正
無得揀龍門有咁平咩
真係咁平 常餐下午茶時間都係$40
有圖有真相
乜咁平呀!不過呢個時勢要慳D 呢個價錢真係好吸引
常餐2-6pm 都係$40 又足料又味道唔差 夫復何求
其實真係明碼實價,唔明你地嘈咩
其實龍門都係明碼實價,我都唔明佢地嘈咩
太古人正窮閪
30蚊(每樣)都比唔起
人地個grp夠寫明非牟利,唔明收費點解唔光明正大講棄用左人地原本平啲嘅車隊,自己製造關公災難
Marco 團隊唔清楚版規,固然有疏忽,但既然唔合版規,點解admin會approve post?Marco 團隊嘅運費的確係貴過平時富東閣/街坊自己叫CALL4VAN ,但個post已寫明係支持手足謀生同運費$30/隻,客人既然對運費邊個收有疑問,點解唔响落單前問清楚?點解將全部責任推哂落Marco度?

我唔合版規 係你admin冇做好approval
客人唔知個運費比人食到夾棍 又係客人自己唔問清楚
同果d畀人非禮因為你冇好好保護自己果d撚樣一樣
佢要賺生活費我由鳩佢
但唔好一邊賺生活費一邊屌龍門食人血饅頭
張俊傑唔撚洗生活既
佢地做緊既野根本就係:錯就要認, 要對方認
覺得Marco 有問題既係因為明明有一個平既方案, 但偏偏要用佢個手足Plan, 仲要比人發現左先講
有班唔知真心定打手就Spin去覺得買家連30蚊都比唔起, 買家正乞衣
低調收埋唔講 "每樣" 加30
唔想比人食夾棍就話人西客
就黎要比埋份糧佢先唔叫西客
同埋, 學佢地咁叫人公開盤數囉 用左幾多係車錢, 用左幾多係人工
睇下合唔合理, 有無借人足之名食人血之疑
每樣30蚊 >講到一單收多你30
係唔同gp到搞完一團又一團>講到只係搞左一團賺你幾千蚊
事實係已經唔知食左幾多團既幾千蚊
再延伸落去比多少少錢都嘈就係大種乞衣
總知唔係marco錯 係你admin錯 係你客人唔問清楚錯
marco冇錯 marco永遠都唔會錯
洗版式咁講 再唔係就人身攻擊
果然似某假民主茶記
共式無限延伸既表表者
其實佢講明要籌生活費同律師費我相信以太古人有錢程度有機會比夠$300佢
錯在佢之前屌人食人血饅頭自己而家走去隱瞞食人血饅頭
Haha佢地班人真係好癡線

借街坊grp做生意,就算一千幾百都好,
最緊要係唔好搞埋啲小動作,
好多有心經營街坊grp嘅admin通常會好嚴肅處理呢啲錢銀瓜葛
燒暴動手足光環唔係個個都受
佢講明要籌生活費所以收貴啲再加埋之前冇屌張俊傑食人血饅頭既話,相信$300甚至$3000都會有人比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞