一起果醬:你班龍粉冇撚野呀?Marco偷幾千蚊都叫偷?

885 回覆
723 Like 58 Dislike
戇撚鳩

其實楊生好似主要話呀張生拎曬家長比手足既聖誕卡入面d現金coupon同錢,然後d聖誕卡周圍掉,所有野無落到d手足度;

另外,好似陳聲d獅子公仔,張生就喺淘寶淘d差唔多既,扮係手足做,成件事有欺騙成份,並唔係話幫襯龍門食野,而指控佢人血饅頭

Facebook見到有人咁屌張生
又係咩事
之前跟得唔貼
屈張生偽黃又dum哂啲聖誕卡wor 又刻薄員工

不過又係冇證據
之後張生告條友誹謗 但條友本身有暴動官司啲人咪屌佢不近人情

呢單我有跟丫
之前啲乜撚野花牌聖誕卡張生果邊點解釋?
有班貪錢又懶嘅人諗住做菠蘿雞搵 衰咗之後反轉豬肚就係屎 Marco 都係因為咁而出書抹黑龍門
以我既記憶:聖誕卡果度,龍門話唔可以現兜兜派錢
所以將現金換成coupon,並表示有去既手足每人有800蚊coupon
至於dump聖誕卡,龍門話係Marco Yeung自己提出拎去前線派
點知佢keep起d 聖誕卡,後來話起垃圾桶搵倒
呢度各有各說詞

至於花牌,龍門話當初請陳聲,係因為欣賞佢既手藝
點知有人話俾龍門知,陳聲既野其實係淘寶貨當自家作貴價賣俾龍門
龍門就覺得咁點解我唔直接淘,然後交俾手足加工
終於搵返張生4月個解釋睇
佢解釋過直接入錢會俾人入佢洗黑錢。
所以抽起左d錢,再做其他嘢回饋手足。

而所謂掉晒聖誕卡,張俊傑都問佢,點解咁多張卡,佢地無人keep返幾張先再指控佢。
印象中好似係張叫楊去派, 而家楊就話掉哂, 張就話, 我叫你去派, 你唔派掉哂, 仲屈番我轉頭?

唔知邊個真假
咁大家信賣$35鴨胸飯連汽水冰底既咸豆張

定係每款食品$30運費唔講俾人知做緊生意既marco yeung
好老實講, 我自己係成年之後都無乜點care過聖誕卡, 就我個人立場而言, 掉左D聖誕卡雖然唔係咁好, 但都係要處理左佢架啦, 如果派唔到去前線, 唔通放到中秋先派咩.....就算真係張下令掉左, 咁咪掉左囉, 唔係D咩咁大不了既事寄信入去俾手足, 都會寄失啦
如果呢樣已經係對張生一個最大既指控, 我想講張生平時都應該幾撚完美下
咪講下感情事
講下佢講粗口

但唔撚知點解關人血事
佢地班人講粗口會打冷震
有人嘈龍門啲嘢食貴?
Let’s jam豆皮佬咪就係因為講張俊傑喺電話屌佢老母,所以條智障追擊到今日囉。

人血證據?無架。
但屌佢老母就一定要龍門死

Let’s jam豆皮佬
咁閪中意mon post
係咪唔想聽到屌你老母呀?

我依家就屌你老母呀
快手cap上facebook話人斷章取義啦
死傻鳩
佢地話龍門做生意係食人血饅頭。

佢地做生意就唔係。
真係有人話龍門貴
覺得龍門貴個D直情要去拎飯卷啦.....CLS
d人主要話65蚊同68蚊餐貴
但又唔諗下仲有其他野食
Let’s jam 果9格多士幾錢話
渣家lunch 都60
撈麵都2x
龍門o chef lab 包湯包飲品 都係$68
其他野食呢

#明嘅就會明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞