一起果醬:你班龍粉冇撚野呀?Marco偷幾千蚊都叫偷?

885 回覆
723 Like 58 Dislike
咩標準班友真係痴痴地
要6c費
雙重標準囉
天水圍人好波
擺明搵手足做擋箭牌啦
擺明當marco玩具
Macro已成工具(已被廢)
乜唔係每樣加30蚊咩? 條8婆講到係每一張單運費只需加30咁
係逐樣加30

果醬便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「幾千不能算偷……幾千!……幾千蚊的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「自食其力」,什麼「龍粉」之類,引得眾人都鬨笑起來:連登內外充滿了快活的空氣。
好撚顛係咁屌太古街坊窮閪
仆街人地酒樓有平價車隊送
你水人加幾十元隻找你送喎
唔係水人加幾十蚊
根據琴日睇太古人個page cap圖係
每樣野$30運費 即係片皮鴨$30 叫隻雞$30 炒碟菜$30
片皮鴨個二食$10
即係咁樣叫要俾$100運費

至於酒樓本來個運費係 全部order 裝得上酒樓架車既都係$300包車
總之你愈多人叫 咪愈平 因為平均分擔個$300
仆街 逐樣計 咁大生意都比佢諗到
你話食水深佢都係話搞手好辛苦,要補貼返其他架
對受害人打成龍粉-》將個話題帶返去攻擊龍門-〉無視左原本嘅問題同埋對方理據
真係好撚老土
唔怪得條臭閪洗版式咁講到係每張單+30就包運費咁
仲係到話人窮撚, 係到R返marco數轉到
果然同黑警手法一定, 係咁發佈假野, 講到係真一樣
屌你老味, 原來叫4-5樣野就要成百幾蚊
乜唔係每樣加30蚊咩? 條8婆講到係每一張單運費只需加30咁
係逐樣加30

果醬便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「幾千不能算偷……幾千!……幾千蚊的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「自食其力」,什麼「龍粉」之類,引得眾人都鬨笑起來:連登內外充滿了快活的空氣。
好撚顛係咁屌太古街坊窮閪
仆街人地酒樓有平價車隊送
你水人加幾十元隻找你送喎
唔係水人加幾十蚊
根據琴日睇太古人個page cap圖係
每樣野$30運費 即係片皮鴨$30 叫隻雞$30 炒碟菜$30
片皮鴨個二食$10
即係咁樣叫要俾$100運費

至於酒樓本來個運費係 全部order 裝得上酒樓架車既都係$300包車
總之你愈多人叫 咪愈平 因為平均分擔個$300
仆街 逐樣計 咁大生意都比佢諗到
唔怪得條臭閪洗版式係咁講到係每張單+30就包運費咁
仲係到反話人窮撚, 係到R返marco著數轉到
果然同黑警手法一樣, 係咁發佈假野, 講到係真一樣
屌你老味, 原來叫4-5樣野就要成百幾蚊

sor for未訓醒
明明酒樓300元包車佢班仆街唔出聲
取巧呃鳩人運費賺錢比人發現

剩係識屌人龍粉扯開話題
似足以前泛民金鐘豬屌鳩前線
唔聽大台話就咩都屈做5毛 熱狗 衝衝子先
同埋衰到用"手足" 或 幫"小朋友" 呢D字眼, 令到人地心軟, 從而買家無諗到當中有咩利益問題咁幫襯
唔怪得成日有無證據都話某食店食人血鏝頭, 原來用黎cover自己既真人血鏝頭

PS: 我狙擊marco, 可以話我龍粉/PR了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞