居屋 2020 (3)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
其實上期居屋d位都幾靚
火炭個位都叫近黨鐵
今期軍地真係遠到癡撚線
有無師兄知上年交過表今年係咪唔洗交>?
同埋假設唔洗交咁,但係要加人數係喺邊加....
打左上去房署問...佢話搵我張表要啲時間......
買果時係唔會諗
買完就知奶野
尚文苑 一邊斜坡 ,伙數少 都4蚊
彩禾苑 三邊斜坡 ,條數MARKUP 上來真係
綠家白家唔係應該由綠長白長用完quota就開始?
,房 委 會資 助 房屋 小 組委 員會 於 2020年2月下旬(文 件編 號
SHC 8/2020)通 過 尚 文苑 業 主支 付 的建 議每 月 管理 費,每個 住宅 單 位每
月介 乎1,163元 至1,876元 。

貴到ON9
你睇過聽過啲咩 令你覺得要再交過份表?
係 所以我咪話 直至長者quota 用完 咪綠家白家
白家白單真係慘
因為我唔肯定上年好似講過唔中的話2020年會廷續落去唔洗交表....但係我搵左成日房署網都無講呢件事....所以就打上去問....跟住佢地都唔知......
有d 咁既事
好似白居二先係 新居屋要再交
兩年嘅須知我都睇過
無提過依樣野

加上一般常人理解
都係『居屋2020』
『居屋2019』
最貴嗰間都只係賣489萬, 平過對面啲私樓一半有多, 點會難轉手
奉勸大家搵hr 填定張薪金證明
好多人交唔到呢張比人dq
D hr成日拖
你抽到波一個星期房署就會叫你交文件
成撚日有人問資產點算,究竟係咪弱智?
直接申請弱智人士宿舍啦屌
無屋的人永遠無屋,有屋嘅人就去換屋
佢6折賣比你 ,遇你正價 係萬3,4一呎
你會咁ON9 原價賣比人?
照番市價轉手賣比白居二 , 都6,7球起跳
綠長白長仆街死啦
其實而家唔洗補地價賣都大把人接貨
Mark高2-3球都fatfat
所以買番來都要預轉到手
好似港島D 居屋 長期 有市,太古上到千萬都有人接

你皇后山 諗住 二百買番來 ,MARKUP 兩球 放比下手
真係發夢
隔離采頤有辨你睇, 未補都貴到飛天, 一樣大把成交,
啟翔4球幾買, 幾年後放6,7球, 大撚把人搶住要
唔洗 抽中先加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞