‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(57) - 9月17日發佈 Xperia 5 II

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
XZ Premium 係巔峰,過後嗰啲食西北風
1II月藍色好好J
諗諗下美國1II先係真condom,連5G都冇
Sony同美國電信商關係好似麻麻 一直都冇賣
條友升左上cfo#nosee
想搞鳩新大佬
不過新大佬有料到搞唔到
有呀
咁換唔換5ii
有賣1ii但冇5G
5ii就有5G好似
你講石塚?
石塚咪新大佬
十時條仆街好似搞錯人
原來default淨係show 5G電話
啲電信商好似唔太重視Sony 好難先搵到
次次睇親佢訪問都會提升對Sony信心
石塚真係有心搞好xperia架
開頭連人工都貢獻埋去填數
同完Sony美國CS吹水,有以下消息

1. 5ii嘅所有軟件新功能基本上都會係an11 update入面畀埋1ii,120Hz未知。

2. 我兩個月前睇leak知道5ii會有120hz再加埋所ching講嘅嘢,一早將1ii 120Hz呢個訴求極力同咗佢哋講而佢哋都將呢樣嘢交咗上去,所以Sony絕對係聽到我哋嘅聲音。當然最後結果係點可能要遲啲連埋an11更新消息先知。

3. Android 11消息有機會下星期公佈。

4. 我哋終於成功將Netflix、Pubg個堆App嘅pillarbox問題帶到Sony耳邊而佢哋終於搵到個問題,遲啲更新會解決。

所以話同多啲外國真客服吹水係有用

希望大家繼續保持希望吧 我可以做嘅嘢都做咗
我聽到佢話想結合相機+手機真係好興奮
非常好~
你哋都做下咁可能會更有效
有無人部1 ii 個wifi tethering 會自己熄左?
肯定長時間有機連緊+無剔無機自動熄個OPTION
叫佢哋下一部機揾周庭代言
5ii 價錢會唔會 HKD 7999 x 950/1199 = ~HKD 6399
辛苦曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞