‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(57) - 9月17日發佈 Xperia 5 II

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
成日都過如果Note 20係1 II個樣就完美
我咪話假demo會齊色囉
*話
反而我唔係
睇相/實機覺得「咪又係咁」
即刻唔想買

Z FOLD2冇機會見實物, 所以未SHUT UP
我想要埋Sony堆app同增強功能
如果係XZ1 Z5P XA2 果隻粉紅色就J得落
計埋software嘅話
應該係iPhone嘅軟件+Note 20嘅硬件+Xperia個樣
咁嘅話$12000我都俾
仲未見實物?
我試咗兩三次開始退燒
xperia5m2應該可以係歐洲市場屌死三星
睇下有冇災情再講

但係我覺得個價的確屌得死Note20
此話何解?
我見過
真係吹太大
WHERE CAN I FIND THE REAL PHONE?

NEED TO ASK SALES BEFORE PLAYING?

I DON"T WANT TO ASK SALES
佢造到一部見得人嘅摺機係好勁
但我除咗「嘩,好勁呀」之後就諗唔到之後可以做咩
我等S875 下年S21先, 如果Z FOLD3 OK再算

因為始終擔心個內MON, 等佢發展多一代先, 同埋太貴, 已經可以砌部旗艦PC
歐洲Samsung用垃圾Exynos
如果做到內建Virtual Game Console就更勁
但係老任同Sony都唔會肯同你搞
發緊夢果陣?
Come on, don’t be so toxic
Ask the beautiful staff to open the box and let you play with it
會減價嘛

同埋對手只係S20, 唔係NOTE20, 最多咪屌死NOTE20膠機

NOTE20膠機唔屌都冇人買架啦

唔好唔記得仲有部S20 FAN EDITION未出
呢點可以接受, EXYNOS的確係垃圾
咪講緊Note20
SAMSUNG搵MICROSOFT

唔見上次NOTE20U發佈有XBOX GAME連動
唔係毒, 我唔係毒撚

只係唔好意思叫佢開箱玩完又比番佢唔買
果部膠機

另外SAMSUNG已經整緊比AND11用既ONEUI 3.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞