[春夏]衣著討論區(12)

998 回覆
3 Like 7 Dislike
你唔怕成舊紮肉咁緊係無所謂,我都唔想咁講。不過有人真係鐘意貼身少少,好唔好睇都係自己著比自己睇。
Cashmere係咪冇咁吉
係,但打理得唔好,都係會拮肉
點打理
咁闊褲係咪會顯肥?
https://www.instagram.com/p/CINzBgwAExx/?igshid=16sa1w2zapxdj
你會唔會覺得咁樣好顯肥?個個人既觀感唔同,我覺得唔肥
Dot-st係唔係用worldshipping寄
俾完錢大約要幾耐先收到
我身形同佢差唔多👍🏻有冇其他ig可以參考?
https://www.instagram.com/p/CGkPecyMRyb/?igshid=pp0omtkt2zas

willy 既風格都幾岩稍肥既巴打
日本好似封緊關,正常一兩星期內
好奇,佢啲褲全部都係Tailor-made!
出面勁多小學雞引戰post
都唔係嘅
有多啲人討論下都係一件好事
似咩?雖然想傾既人都係照傾。
不過一時踩人矮,一時踩人無sense,都幾嘔心下
嗰啲傻仔唔撚使理啦
顯矮呢樣嘢就冇得講
其實有自拍過 或者畀人影過都知
9成人影出嚟都係矮咗
係,最後10%就角度。
今日見到好多人著Coat 高又好矮又好,都花左心機去襯。我就懶到皮褸牛仔褲
就算係連登仔最推崇嘅鬼佬
好多人po出嚟嗰啲其實都係影到隻腳偏短
不過因為係鬼佬先冇人屌啫

除非係上網睇嗰啲model相
嗰啲就晒角度 隻腳先睇落去好長
又真
香港係少男性影相share,通常自high多
試下遮住nick wooster個頭再出po
個個一定插 「肥腫難分」「咁著隻腳好短 換返條窄腳褲先啦」「矮撚點著都冇人睇到㗎啦」
最識襯衫既老人家比人咁講,真係
香港人最緊要嘅係錢
「我有錢 使撚襯衫咩」
「戴隻pp 著頹tee都贏晒啦」
同支那狗暴發戶冇咩分別

著衫反映緊自己品味同審美
戴隻靚錶但係鳩著嘅話只係有錢嘅柒頭
有時真係唔知話香港人係寬己嚴人定無品味
當然,衣著依啲外表野黎既姐,無錢仲講咩品味,我係認同既,公廁/制服style都好,可能依啲就係佢地想要架野。
唔係講緊要買啲乜嘢貴衫
去Uniqlo/Muji都好多好嘢買啦
不過啲人一開波就睇低uniqlo啫
而家咁多fast fashion brand
買幾件衫分分鐘仲平過出去飲酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞