[春夏]衣著討論區(12)

998 回覆
3 Like 7 Dislike
你地會唔會買一件衫 褲 鞋 之前喺個腦諗自己啲衫褲點襯對鞋褲衫?
我會諗幾個配搭
配到我滿意我先會confirm買
唔會鳩買
Vans 不了
我自己未買過Vans, 不過兩對應該係同樣易襯
我會諗完先買
不過我購買欲太大,有時自己無架款都會試下風格
我呢排都大慾望左
同埋啲鋪頭係咁減價

唔想買野既話唔好睇咁多ig fashion page
會畀佢搞到想買
我發現早幾個月先係最平,但WFH 所以好少買到野
十月開始我同你一樣作死去望下最近有咩新衫褲,好彩我淨係買左Uniqlo
依家等緊+J 系列
運動野仲平緊
不過佢點都係賺,係賺少左咁解
今年平野好似多人買左
今年好似wtaps件jungle…多袋jacket 呢d到今日end/ 其他潮牌網都仲有
我運動裝夠著係屋企一拳超人訓練,一set 衫夠著,無落樓下打籃球
係,網購本身已經好勁,肺炎令佢地銷售量都大增
我買多左D 打波T-SHIRT...
有D內疚
之後用到就無所謂,依家你落去街跑都著得
天氣開始小小凍⋯⋯之前買落既外套可以著
我都拎左啲長袖恤衫當外套出街
瘦撚搭車覺得凍
依家長恤衫短t出街
Same, 不過巴士又唔係想像中咁大風,不過唔想除可能我係Long shirt 有啲難係車上除
想問下有無衣著PO 巴知圖入面件 coverall jacket 係咩brand ?

見到好似有個細logo 但係唔知係咩
牛仔恤?
Carhartt
未咁涼,普通Uniqlo 啲Oxford Shirt 姐
仲有一兩件Yohji Yamamoto 架長恤衫
係carhartt ? 因為見佢正面d 袋都無 carhartt 既logo

巴打會唔會直頭知咩款?
https://www.carhartt-wip.com/en/men-jackets-coats/michigan-chore-coat-blue-rigid-1699_1
但點解個Trade mark 係左下個袋,我都唔知,但睇落就應該係依件
唔該巴打
因為睇圖依件望望下又似係牛仔藍色扮牛仔布果d 款
見件衫無乜牛仔布d 紋理咁
呢款褸1995年個時都好興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞