[春夏]衣著討論區(12)

998 回覆
3 Like 7 Dislike
儲帽
各位絲打唔好幫襯Shopaholic852所謂個間姊妹店
唔想幫佢賣廣告唔開全名 但有留意應該知邊間
_ _a_sy.official 呢一間(下底線自行填充啦)
852之前俾人係連登開post唱完賣假野就發癲話出律師信告人
個單舊野就唔講啦 但852個朵大家都應該聽唔少衰野
個打針膠樣腦細真係打不死 又開新舖啦
話就話係咩姊妹店 係個樣衰粗腿賓賓藍藍開
其實咪又係同一個腦細同佢合作
同個間蠟燭一樣 係同自己人合作開多間
條八婆扮曬野打曬千字文話姊妹店
雖然佢冇話間野自己冇份 但佢點解要咁樣講
咪就係驚852系列下次如果有拿野
佢起碼有另一間係手打不死囉
絲打們真係醒少少唔好俾佢呃
賣啲衫made in china成本幾十蚊件
佢賣到300幾蚊 貴撚過其他ig shop 100蚊
各位妹豬們真係唔好咁蠢再俾佢水
852系列又黎
係呀
鬼佬唔怕凍嗰啲喺佢地國家都係咁
咁都幾正喎
買左件羊毛冷衫 但太大件 想問下有冇方法可以整細啲
洗多一兩次
洗下應該會縮小 或者凍時入面著件短袖t shirt整厚個人
我驚佢縮得太細 依件野本身就oversized style 所以成件野都太大 btw 唔該巴打
請問各位巴打有無衣著material / texture既心得?
唔係幾識search
感覺上西裝post 會多啲你想知架內容
McQueen 鞋點襯好?男
有啲講到明新疆棉
見日本仔會成身西裝襯
當佢係一對貴十倍既Stan Smith 就得
想買番條slim cut 嘅黑長褲襯番d +j 衫
屋企d褲全部闊褲咁濟 唔係就老牛
有無咩好推介
我都好少買Muji, 不過Muji Labo 有少少吸引
https://www.muji.com.hk/zh/sub-category.php?dept=106&id=117&c=001
買返Uniqlo?
Chino??
Uniqlo 有款叫Kando 架西裝褲,我覺得唔錯。
Uniqlo 啲Chino 超級垃圾,勁快變色。
如果唔揀Uniqlo, 接受到可以試下Zara/Initial
貼下圖先

圖二係香港冬天架極限
唔知著唔著到

btw 我好鍾意第一張
圖1好易襯姐,搵岩件jacket 就得
圖2著就著到,但唔除架日子得一個月都無
呢幾日大家開始著外套/hoodies 未?
外套有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞