(罷睇麥路人)d老細唔狠狠蝕一鋪,下次咪繼續用藍人

187 回覆
27 Like 78 Dislike
唔好同我講電影圈有好多手足好黃

說好的攬炒呢?

雖然幻愛打窒度氣停到開返戲院撞正屍殺,天能好撚慘,但黃圏唔係無得做,收千幾算係好好成續,戲院又限左人,飛又平好多,如果換返正價同好彩少少係收到回本個千八萬
香港電影正價不嬲係搶錢㗎喎
$100 喎大佬
世界各地邊有咁貴
幻愛都蝕
麥路人單靠香港市場點會有得賺
疫情下,戲院位少左好多

飛平左1/3

收千幾仲想點

金都相對上卡士好D都係500
幻愛咪一樣有鮑姐
同埋呢套有咩藍人?嬅嬸?
擔正同配角兩件事
幻愛肯定唔駛蝕,一黎無星二黎無景,幾百萬成本收千五萬肯定有錢賺.
幻愛冇卡士冇特技冇大場面都要拍成600幾萬成本
回本要1800萬票房
好心個導演檢討自己啦
以為自己係王家衞咩
電影圈有好多手足好黃
製作成本600萬炸WOW
楊千嬅算吧啦 咁撚屎戲
麥路人唔係同咩北京拉近網娛有關係?
人哋套麥路人兩年前2018年已經開拍,嗰陣撚知嬅嬸係奶共核突護旗友咩,根本就係非戰之罪。

郭富城疫症期間慈善show ,五十幾歲人大熱天時跳到身水身汗幫香港人你又唔提?

做黃絲都要理智d,唔係你同班濕鳩藍屍有乜分別?

利申: 自己死去起下我底,就知我係黃定係藍
回本通常要三倍
麥路人有大明星主角
成本一定過千萬
我估3千萬左右
唔上大陸蝕9硬
𣎴過前提都係因為有大陸投資所以有星
唔識唔好9up
好似話分三份

發行、戲院,仲有三分一先係班製片人分
閱兵「致敬」惹非議
2015年9月3日,北京進行抗日紀念大閱兵,不少香港藝人突然牽起一輪「致敬風」,紛紛上載圖片到微博,表示要向軍人致敬,當中更不乏激動的留言,令香港網民感到莫名其妙。

其中一向甚少發表政見的楊千嬅赫然在內[40],有網民痛心的說:「楊千嬅做乜?佢唔配唱林夕的歌了。」

做黃絲都要理智d,唔係你同班濕鳩藍屍有乜分別?
講句公道說話
香港電影一埋位開戲可能成幾百人幫手
裡面實有人黃到金,亦一定有人藍到黑
咁唔通唔駛睇香港電影
唔理最後幕後班底係咪黃
只要佢係定位本土,講緊香港人故事
咁就好值得支持

幻愛、金都同麥路人都有用鮑姐
周冠威係自己人已經係人所共知
為咗啲咁嘅無謂杯葛,盲反自己嘅文化產品
值唔值得真係見人見智

講罷睇麥路人嘅唔該望望自己平時搭開咩車
你要反到咁,應該只有自己揸,或者餐餐俾錢搭黃的同行路先得掂
又黎D黃店都用中國貨道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞