[想找右閘 我是真心的 我有cso龍砲+歐聯] 拜仁球迷討論區 陸拾

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
點換都差唔多
中場防守差所以打三後
右翼衛廢又拖死埋進攻
友誼波就出新仔練啦屌
睇半場已經瞓咗
先唔講達斯拿
啲所謂組織完全唔知做乜鳩

睇個勢歐國盃分組賽出局絕對無問題
睇係因為愛
點知比佢濫用
鼻屎佬達屎拿
戴狗仲要搶咗kai件7號
Btw魯蛇今場ok
佢兩場速率 步頭太慢
完全支援唔到前面三個
而前面三個一個傷左大半季 一個本身廢
淨底既Werner冇掩護單兵之下做到既嘢好有限
鼻狗都係咁閪鳩既話下年唔撚睇
克羅地亞有聖佩 法國有傻靴 波蘭有抖音
紅衫4231有俄佬
政治類有捷克 唔用華為既塞狗
大把選擇 點解要受氣
三中堅係ok嘅

熱身賽一打4後衛就小兒麻痺
冇rb拜狗就唔好打濕鳩陣
打4231一早贏撚咗
又要Gundogan kroos draxler三大妹妹同場
唉好撚嬲
不過依家又搵齊德人唔洗佢幫口
支持下季當佢condom
認真轉agent算啦

佢同撚蛇把口真係cls

打幾個電話d人就黎

同拜d廢老有得揮
始終呢個age既新星睇撚伯踢波大
可以理解

德國四頭地鼠
和唔緊要,你趕走完3子就出新仔啦屌
屌你老頂路維捨得死未
入新人好心就派下cap 籠絡人心又好 額外動力又好
點知Gosens之外兩個一分鐘都冇得出
叫人黎巴素利遊學團?

同埋佢好意思屌人唔比換五個
你兩場正選都係換得兩個
好冇説服力喎

鼻狗回塘架啦
等TT klopp flick返去救國算啦
正一死賤種嚟

03/2019
"It has nothing to do with age.It was a sporting decision.I cannot say how it went.I assume that the conversations were very respectful.The players deserved that.But it was a sporting one Decision.I always miss that a bit in the discussion. You have to accept this sporting decision. It wasn't about age, but about sporting quality. "

09/2020
"Jogi Löw did not cancel the three world champions because they were bad players, but because he wanted to break new ground, initiated a change and trusted young players," said the 30-year-old.

The midfield star asks himself: "What would happen if you backed down here again? Thomas played a great season, but the national coach is not just about the shape of today, but a project for the next few years."
睇分析講2014年其實路維無論戰術定係揀人都係要靠Flick

Flick唔好再返德國隊了,成堆契仔冇意思
留名
CLS,踼咗6場歐國聯都未贏過,呢隊德國連2線頭都上唔到。
班足協又on99走去續鼻屎,帶到隊波愈嚟愈廢,用人又唔掂。
唔怪之得連呢度德區都沉晒底。
以佢係國家隊表現佢都應該走
或者打防中跟本唔係佢個範
10號位先係佢最好位置
https://www.sportbible.com/football/news-the-story-behind-thomas-mullers-rating-on-fifa-20200905

呢條新聞幾得意
訪問EA收集數據條友
話放數值落牙梅都反映唔到真實情況
仲有人睇路維D閪波
喺拜咁開心又做到成績 走咗咩士氣都無哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞