[想找右閘 我是真心的 我有cso龍砲+歐聯] 拜仁球迷討論區 陸拾

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
有冇人有玩fantasy league
呢隊Leeds都幾多長毛
成隊痢正選有一半以上都係食屎狗嚟
nico救世
屌你中堅入咁多波
德甲同英超都有玩
Mon咗陣猁post
話thiago拎黎撳掣用
下 係咪睇得EA多以為中間個三條磨碌真係勁過thiago
三冠王正選去你社區盾亞軍打後備?
屌撳錯草稿
不過還好冇離題
梅拿生日
https://youtu.be/ynppY9NZFBw

無聊睇返呢條片 係咁屌小花
原來小花唔係回防散步 係連進攻都散步
睇muller生日新嗰條片

都係唔係好明點解佢之前遠少少都識射波

但係依家好似完全唔識射波咁一遠就炒
咁其實如果full team thiago係拜仁都係後備
Kimmich始終穩定過Thiago
一樣野做得少會越黎越生疏 退步
Kylian Mbappé has informed Paris Saint-Germain that he intends to leave at the end of this season to further his career elsewhere. A vocal admirer of Liverpool, the 21-year-old is understood to have targeted a move to either La Liga or the Premier League. #awlive [sunday times]

過黎跟利雲學下點射波
會美斯於鏝城啦
拜會出錢我切
佢一黎自己唔會想黎拜仁

二黎我地邊有錢比人工加轉會費
其實佢轉型做T6角色算吧
吹下啫
都知冇咩可能買到
以前唔gel頭靚仔啲
佢以前爆得下添 可能對腳啲肌肉仔afford唔到佢太大動作
不過佢咁多年遠射都係掃把腳多
Btw記得對車果球同唔知對邊隊遠射中楣角比lewan執雞都幾靚

揸vidal波同笑Hummels跌咖啡果度
Uli Hoeneß says Bayern will probably not sign the 4th winger demanded by Flick because he would be too expensive and would quickly be unhappy due to competition/game time [@SPORT1_Dopa via @kerry_hau]

費蛇辭職未
屌佢老母紐亞89?
孤寒到動物傳心師都做埋
好老實攻中位4輪3
有兩個玻璃低 一個啱啱31 淨低雞髀食齋成日比人笑佢打唔足全場
今季仲要六線作戰
唔想科水咪直接講囉 依家肉酸到fsg咁

好老實二隊仲要浸下未接到班
不過睇死佢最後推Cuisance打翼算數
咁又咁講 我哋就係有時唔夠人用
啲年青球員先打出表現
梅拿 alaba(翼)(Ribéry+robben傷)
Davies (coman 傷)
Kimmich (lahm掛靴+聖拉芬)
Petersen Usami有啲可惜
但依家啲signal唔似囉
Singh Meier借走晒
Dajaku搵緊其他球隊借
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞