[想找右閘 我是真心的 我有cso龍砲+歐聯] 拜仁球迷討論區 陸拾

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
Upa
話說gotze係咪冇班落
youtube出咗占入波助攻j片
good luck
近日,拜仁前主帥高華接受了德媒的採訪。在採訪中,高華表達了自己對前東家的支持。

高華:“是的,我從拜仁那邊收到了相關獎金提成。”在歐聯決賽的時候,我支持拜仁並不是因為錢,還是因為我依然和球會的人存在聯繫。我當然願意去現場,不過費歷克和拜仁的小伙子們踢了一場不錯的比賽。”

“我為他們感到高興。我不是那種因為自己離開了,就會希望別人過得不好的人。我打從心底里祝福他們每個人。”

在自己與費歷克的比較時,高華回答道:“我們不能改變什麼。總是會有比較的。費歷克的工作做的非常出色。拜仁踢球的方式充滿了他的風格。除了在遊戲裡面,沒有多少人可以拿到。

被問及是自己還是漢尼斯指出讓費歷克來拜仁時,高華說:“是我的主意。我跟我弟弟羅伯特一起去找了漢尼斯。漢尼斯也有相同的想法,於是我們達成了共識。我們都想把費歷克帶來拜仁。”

希望大家唔好反高華了, 話哂都係名宿
無反過
好嚟好去
其實高華黎之前我睇過段寫關於佢既文
話佢中意同球員打成一片
最後真係唔知點解會搞成咁🤔
琴晚半場訓咗
格仔又係輸4-2
同第二球計keeper og
即係鹿斯亞上次國家隊入球仲停留係2016年
德甲個YouTube都幾貼地
James Kai Volland Schick轉會全部都即刻出J片
都真係update得幾貼
咁靚仔點反

不過佢算名宿咩其實
柏林名宿咁佢都叫踢過兩年又教過兩年,咪當佢係
德甲youtube算好睇
連派膠片都有
原本週末有拜踢德盃
畫到muller勁撚醜既442oons

北美雙閘齊飛冇了
死拜狗咁撚孤寒

有預感15M 埋單(如果買得成)
都冇反嘅
如果佢多啲經驗再返嚟我都唔介意
話哂都咁靚仔
不過你地就反me
咁連登冇個叫鳩華既user係咁洗呀嘛
係返自己嘅最佳位置咪無人反
例如高華未夠執教能力,離職唔做拜仁教頭住咪好來好去
肥鳩根本唔係足球員嘅料,做返model咪咩事都無

利華想簽埋Thauvin
咁唔睇rb了
Btw光頭佬終於知Diaby同德國洛賓真係靠唔住
拜利又好似沉咗咁
邊個係德國洛賓
btw 拜利上年好似射爆我哋贏波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞